Show me the place

Posted: November 23rd, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | Tags: , , , , , , | 2 Comments »

*Aici.

Ma uit la altii si incerc sa fac ca ei. Se vede ca nu stiu sa fiu om.  Nu inca. Se vede ca n-am invatat mai nimic si ca ceea ce am invatat, intr-un final glorios, am uitat.

Ce ne leaga de majoritatea oamenilor? Mistoul, amuzamentul, momentele vesele, un cantec sa cantam, o amintire sa depanam. Chestii superficiale. Cand de fapt tindem spre mai mult, vrem mai mult, dar ne e frica sa mergem *acolo*.

Eu ma simt legata de toti oamenii de care m-am lovit in viata asta. Putini imi sunt total indiferenti. Spre disperarea unor alti oameni din jur, dintre care unii nu mai sunt printre noi, am depozitat in oameni mai toate resursele mele de afectiune si de inteligenta. Si nu ma plang.

Si de acum inainte ma sperie mistoul, amuzamentul, chestiile de care o sa ne legam cand povestim altora despre altii.

Eu cu mine intotdeauna m-am simtit… confortabil. Daca nu impacata, macar confortabil. Poate trista, poate enervata, dar intr-o zona de confort decenta. Cu altii sta altfel treaba. Cel mai tare ma intriga oamenii care nu sunt ca mine. Dar ma plictisesc repede.

As vrea alte drumuri. Mi s-a luat de metrou. As vrea dimineti mai putin grabite. As vrea alte povesti. Dar nu si alti oameni.


2 Comments on “Show me the place”

  1. 1 delaskela said at 8:17 am on November 24th, 2011:

    voiam sa te intreb daca ai citit jurnalul lui B Jones?si daca da, cum ti se pare? jurnalul tau seamana putin, e bine scris, ai niste teme misto (frica de metrou etc) …ma gindesc ca daca te-ai privi putin din afara…2.Nu exista alte drumuri si alte dimineti, astea sunt, vorba bunicului: cu astea defilam. Nu s bun la sfaturi. Defineste ce ar fi ”mai multul” acela. PS: (Vezi ca am impresia ca se zice confort – poti scoate din com. asta)

  2. 2 sunkissed said at 9:59 am on November 24th, 2011:

    Heh, prea multe americanisme isi spun cuvantul. N-am citit jurnalul.
    Nu cred ca am cum sa ma privesc putin din afara. Am incercat o data si am esuat lamentabil :)


Leave a Reply