Sa dam startul la iarna

Posted: December 2nd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , , | No Comments »

Cum altfel decat cu o raceala zdravana. A patra, cred, in doua luni. Cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu gandul ca aceasta este starea mea naturala. Da, stiu, sunt cu imunitatea la pamant, trebuie sa fac cure, vitamina c, propolis etc etc.

Dar cum chestia asta se intampla prea des si nimic nu functioneaza, incep sa cred ca este vorba numai despre o chestie psihica. Imi vine sa ma duc la un vraci, ceva, sau la o tanti care sa-mi curete aura. Sunt asa de stresata si ma gandesc la atatea chestii concrete, incat organismul meu nu mai gaseste, se pare, o alta cale de a-mi spune “slow down” in afara de boala clasica, tintuire la pat etc.

As vrea deci sa spun ca am dat startul la iarna cu 4 zile libere grozave, dar una am zacut-o, a doua as fi zacut-o dar am facut diverse chestii, printre care si munca de vineri seara, pentru ca de aia isi ia omu’ liber, si prevad ca nici urmatoarele doua nu vor fi mai glorioase, avand in vedere ca deja nu imi mai simt nasul, ca ma doare capul si ca imi simt ochii bulbucati ca ai unei broaste mirate. Conform legii porcariei universale, probabil ca ma voi simti mai bine… luni, cand ma voi duce la munca. Pam pam.Leave a Reply