Secrete despre mine

Posted: December 4th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Nu mai cred in permanenta. Cel putin nu aia umana. It’s kind of a bullshit. Puterea cuvintelor este incredibila in ceea ce priveste tinutul de oameni la distanta unul de altul.

Nu cred in conformism, desi ma pricep tare bine la a-l imita. Intotdeauna o sa ma intreb de ce asa si nu altfel si singurul motiv pentru ca nu ma revolt este ca, probabil, mi-e lene.

Sunt greu de motivat. Procrastinez cu o usurinta incredibila si de multe ori am impresia despre mine ca nu ma pricep la nimic. Poate si pentru ca nu m-am antrenat, ocupata fiind sa nu fac nimic.

Nu prea imi dau seama cand gresesc. O sa ma conving mai mereu de faptul ca, intr-un fel, sigur am fost motivata sa fac ceea ce fac si, deci, n-am gresit cu nimic.

Mi-e greu sa ma intorc, cand e cazul. O fac, dar greu de tot. Pentru ca daca ma intorc inseamna ca mi-am dat seama ca am gresit sa plec, vezi punctul anterior.

Nu am incredere in mine. Stiu eu ce stiu.

Nici in alti oameni. Dar reusesc sa am incredere in oamenii nepotriviti.

Acord prea multa importanta unor tampenii, desi urma de ratiune din capul meu intotdeauna incearca sa ma traga de maneca si imi spune “bai, vezi, fii atenta aici, nu acolo!”

Pentru o persoana care nu crede in permanenta, folosesc prea multe cuvinte de genul “intotdeauna” sau “niciodata”, chiar si cand sunt rugata sa nu o mai fac.

Ganduri de decembrie, duminica, noaptea… asta ca sa nu ma gandesc la altele si, da, ati ghicit, e un fel de procrastinare si asta.Leave a Reply