Hail to the thiefs

Posted: December 5th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Am obosit. Am obosit fie sa simt prea mult fie sa nu mai simt nimic. Am obosit sa fac sa mi se intample prea multe ca apoi sa fac in asa fel incat sa nu se mai intample nimic.

Ma obosesc micile momente de respiro pentru care trebuie sa ma lupt asa de mult ca sa le am. Ai zice ca e simplu si ca totul e fain frumos. Ai zice ca am uitat sau ca mi-am adus aminte, dar niciuna din ele nu e adevarata. Oricum, niciuna din Silvii nu e adevarata. Pentru ca niciuna nu a stiut sa se tina de momentele de respiro.

Pentru o persoana care se lauda ca reuseste, de la un timp, sa nu mai ascunda lucruri, sunt incredibil de mincinoasa cu mine insami.

Silvia asta a obosit. Si cealalta, si cealalta, si cealalta… Undeva e o plaja care ma asteapta, ca intotdeauna, sa ma intind pe nisip cu un gest de lehamite batraneasca, sa ma uit spre mare, sa simt cum ma arde bratul stang si sa ma intreb where the fuck did everything go wrong. Then right. Then wrong again.

Mai bine dau vina pe hotii de atomi sufletesti. Caci se stie ca nu poti face mare lucru fara unii atomi. Poti la fel de bine sa-ti cumperi o placuta cu “Suflet handicapat” si sa ai un loc de parcare intr-o parcare de altfel goala, numai pentru tine.Leave a Reply