A sunkissed world

10 Dec, 2011

Si, ce mai faci?

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor|Eu cu mine

Nu stiu daca sunteti familiarizati cu senzatia de confuzie pura atunci cand esti intrebat “ce mai faci?”. Mie mi se intampla foarte des. Pentru ca fac nimic si totusi o gramada, fac mai multe decat faceam ieri, dar nu stiu cate dintre ele merita a fi povestite, uneori mi se pare ca fac excelent, alteori ca m-as baga sub o piatra, iar asta se intampla in aceeasi ora uneori, si tot asa.

Ma tot gandeam ca acum mi-e usor sa raspund la intrebarea asta. Raspund cu “astept”. Inevitabil, urmeaza intrebarea “ce?”, iar acum ma scot foarte usor, pentru ca raspund, cat se poate de sincer, ca astept sa se sfarseasca anul.

2011 m-a secatuit, in mare parte. Nu am realizat nimic, dar nimic din ce imi doream si asta a durut rau, pe alocuri. Sigur ca a fost plin de suprize placute si de zambete neasteptate, sigur ca mi-a adus inapoi ceva ce nu credeam ca o sa mai am vreodata si sigur ca asta compenseaza mult de tot o multime de prostii. Dar tot astept sa se termine, ca am obosit. E misto in carusel, pana cand obosesti si ti se face dor de alte peisaje si de pamant stabil sub picioare.

Si cum intotdeauna o sa fie ceva de asteptat (Pastele, vara, primul mers la mare, un film, un album, Gaudeamus si tot asa), cred ca am gasit raspunsul universal la intrebarea “ce mai faci?”, raspunsul sincer si simplu, pentru ca intotdeauna va duce discutia in alta parte, ceea ce, nu-i asa, e si scopul intrebarii-minune.

 

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Si, ce mai faci?"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

December 2011
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki