The best thing

Posted: December 15th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Pentru ca sunt o fire dramatica, mi se reproseaza de multe ori ca sunt prea pesimista. Ei bine, dragii babei, oi fi eu pesimista, mi s-or intampla mie tampenii, oi avea eu draci de tot soiul in cap, oi gandi aiurea si poate chiar oi simti aiurea, dar credeti-ma ca, cel putin 23 de ore din 24, eu, asa cum sunt in prezentul asta straniu, sunt fericita.

Sunt fericita pentru ca am realizat ca e adevarat ca cele mai bune lucruri se intampla cand nu te astepti. Cand parul iti sta aiurea, cand mana dreapta tremura de la cafea, cand viata ti se pare un sir lung de tampenii, cand chiar ti se intampla chestii care sa te faca sa crezi ca viata e un sir lung de tampenii.

Si tocmai pentru ca nu te astepti, deschizi ochii intr-o dimineata si realizezi ca esti fericit si stii exact de ce. Stii ca toate lucrurile se intampla cu un rost, au un sens si chiar daca se intampla cand nu te astepti, nu inseamna ca nu sunt cele mai bune lucruri pentru tine. Toate banalitatile astea pe care le stii si ti le-ai tot spus, toate aceste clisee pe care le-ai mai tot trait, toate lectiile pe care le-ai invatat si ai uitat sunt cat se poate de adevarate. Ce bine!

Ce nu e un cliesu e cand, in toate valtorile astea de zi cu zi, in toate mizeriile, in toate porcariile si chestiile urate care se intampla, in toate zilele in care creierul iti crapa de oboseala, realizezi ca sunt momente de liniste, momente calme si momente frumoase, cand lucrurile se aseaza si in capul tau, si in univers. E fantastic sa poti sa ajungi sa fii atat de calm in sentimente si in mirari. E o chestie pe care nu o poti face de unul singur.Leave a Reply