Sincronizare

Posted: December 16th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Pare-mi-se ca nu mai sunt deloc sincronizata. Fac prostii si ma desincronizez cu un procent variabil, in functie de gravitatea prostiei. Sunt ca Ezio din Assassin’s Creed cand omoara tarani sau oameni nevinovati si se desincronizeaza. Ma astept sa ma trezesc, din clipa in clipa, intr-un scaun ultramodern si intr-un viitor cu care nu rezonez defel.

Si daca m-as trezi, mi-ar parea rau. Daca inainte cautam alte realitati, acum imi place realitatea asta a mea. Linistea din anumite parti, haosul din altele. Cel mai mult imi place ca ma simt fericita si protejata si ca simt ca chestiile se intampla atat de precis uneori, incat te sperie. Asa ca ma straduiesc din greu sa evit prostiile, sa alung gandurile negre si sa nu ma mai trezesc… cum sa zic, nu-mi vine sa cred ca dintre toti oamenii, Marylin Manson o zice cel mai bine, dar asa e. Deci, sa nu ma mai trezesc putting holes in happiness.

Azi e Secret Santa cu prietenii, ca in fiecare an de vreo… 4, cred Sau 5? Nu mai stiu. Ne strangem tot timpul si ne dam cadouri, ne veselim, he hlizim si ne amintim. In fiecare an suntem cu cativa oameni vechi in minus si cu unii noi in plus. Anul asta, unii fac eforturi serioase numai sa vina si sa lase cadourile sub pom. E trist ca devenim oameni mari. E trist ca ne imputinam. E insa foarte bine ca vin oameni noi. E  minunat ca tinem cu dintii de traditia asta. Si cred ca sunt in asentimentul tuturor prietenilor mei cand spun ca e absolut fantastic ca anul asta nu am mai dat mailuri organizatorice al caror ton aducea cu cel al Monicai din Friends.

Ieri m-am invartit prin mall ca o gaina fara cap. Vreo ora jumate am petrecut cautand Cadoul Perfect. Pana la urma, am cedat si am cumparat Cadoul Inedit. Chiar si asa, m-am simtit coplesita de Mosi Craciuni, de preturile umflate cu pompa, de multimea de oameni veniti sa caste gura si mai ales de asezarea mall-ului, pentru ca am reusit sa ma ratacesc si sa nu mai gasesc magazinul unde se afla Cadoul Inedit. Ma invarteam in cerc si de vreo 3 sau 4 ori m-am trezit fata in fata cu paznicul de la H&M, care se uita mirat la fata disperata care nu gasea un nenorocit de magazin intr-un etaj din mall.

Dar cum totul e bine cand se termina cu bine, m-am tarat spre casa epuizata tinand in punga Cadoul (si in geanta 3 vaze mici din ceramica pentru mine) si m-am trezit gandindu-ma in 41 ca, daca si cand e rau e bine, e minunat. Mai trebuie sa ninga. In rest, sunt in grafic.

 


2 Comments on “Sincronizare”

  1. 1 delaskela said at 8:31 pm on December 16th, 2011:

    eu din molplaţa mi-am luat ciocolata bicolora si am stat pe o bancuta privind apatic cumparatorii, pentru mine cadoul ideal e totdeauna ceva care se poate digera in liniste

  2. 2 sunkissed said at 1:52 pm on December 18th, 2011:

    Da.. sa stii ca asa e. Mare haos in molplata, mi-e aproape groaza ca trebuie sa mai merg macar o data.


Leave a Reply