Vin sarbatorile…

Posted: December 18th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Vin sarbatorile, acum e clar. A fost si Secret Santa, a fost si primul cadou, deja oamenii merg mai grabiti si unii dintre ei deja sunt oribil de panicati, gandindu-se ca nu au gasit inca acel Cadou Grozav de Craciun pentru Persoanele Grozave din viata lor.

Anul asta nu am facut brad in mica mea garsoniera. Dar mi-am cumparat luminite de pom, ca un fel de compromis.

In fine, ce voiam sa spun este ca vin sarbatorile si pe mine, astazi, m-a trezit un soare arzator, de m-am intrebat imediat oare cat am dormit, oare e vara, oare plec la mare?

Am prea multe anotimpuri in minte. Trebuie sa reusesc sa ma concentrez pe asta actual. Altfel nu-mi miroase a bine. De aceea, maine voi cumpara cadouri de Craciun si, cu putina vointa, o sa-mi cumpar si un bradut mic, mic de tot, cat garsoniera mea, ca sa nu ma mai simt stinghera, ca un om in costum de baie si cu un colac de inot in jurul taliei aflat in satul lui Mos Craciun.

Imi trebuie Singur Acasa, partile 1, 2 si 3, Un Colind de Craciun de citit iar, ca in fiecare an, un brad la mine acasa si un foc cald, de lemne care troznesc a liniste. Asa, sigur o sa simt ca vine si Craciunul asta.Leave a Reply