Such a lovely place

Posted: December 22nd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Lumea pare uneori mai frumoasa, atunci cand primesti o veste buna. Parca e asa, ca intr-un musical, veselie si ordine in univers.

Apoi ajungi acasa si, molipsit de voie buna, bradutul tau de 15 cm iti pare ditai copacul, metrul de luminite de craciun ti se par 20 de picioare de urias si ai impresia ca totul o sa fie bine. Si daca nu o sa fie bine, o sa faci sa fie bine, cum tot faci de cativa ani incoace. Daca nu-ti faci tu bine, draga mea, nimeni altcineva nu iti va face… Sau iti va face, dar o sa simti ca e din mila si nimanui nu ii place (sau nu ar trebui sa ii placa) sa fie compatimit.

Maine plec acasa de Craciun cu un cadou grozav primit recent si despre care inca nu pot sa vorbesc. Dar si cand voi vorbi, va fi exact asa cum imi voi dori si cum ar fi trebuit sa fie de preaaa mult timp. Vreau sa pun punct toamnei asteia nebune care se continua, pare-se, si in iarna, vreau sa asez lucrurile in sfarsit, vreau putina liniste, linistea si calmul de care am fugit ca o zaluda.

Asa ca daca ma intreaba cineva, asta vreau de Craciun. Nu numai asta, fireste, caci sunt ca un capcaun in zilele asta, vreau si tot vreau… Ceea ce inseamna ca in ultima postare am mintit, putin. Dar cel mai si cel mai mult imi doresc liniste si pace, ordine si diverse lucruri bune. Da. Asta vreau. Abia astept momentul ala de sambata seara, cand o sa-mi fac un  ceai de tei, imi voi lua o portocala si voi citi, din nou, A Christmas Carol. Si la ultimele pagini o sa mi se faca iar somn si o sa adorm adanc si o sa ma trezesc a doua zi si o sa fie Craciun si o sa fiu acasa si o sa inceapa sa fie Bine.


4 Comments on “Such a lovely place”

 1. 1 ipo said at 11:16 am on December 23rd, 2011:

  Sa te uiti sub bradut, poate apare si ceaiul ala Whittard de la mine. Sau era cafea? :) In caz ca l-a uita mosul ti-l dau eu personal, prima oara cand ne vedem. :)

 2. 2 sunkissed said at 11:32 am on December 24th, 2011:

  Ma uit, ma uit… sa stii ca promisiunile de Craciun trebuie respectate, asa ca astept ceaiul :D

 3. 3 ipo said at 12:39 pm on December 24th, 2011:

  Ceaiaul, asa stiam si eu, nu uit. :)

 4. 4 sunkissed said at 1:03 pm on December 24th, 2011:

  Ceaiul, da. Cafea tot beau. Dar ceai nu prea am mai baut si as vrea sa repar


Leave a Reply