Happiness is best served home

Posted: December 24th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, On the eighth day God created coffee | Tags: , , , , | 5 Comments »

Am ajuns acasa si am facut bradul, am facut planul pentru masa de Craciun si am facut ultimele cumparaturi. Acum astept sa mi se usuce niste felii de portocala pentru o coronita pe care vreau sa o impodobesc home made si savurez o cafea fierbinte, tare, cu miere.

Cea mai buna cafea e aia de acasa, din Ajun de Craciun, cand dintr-un motiv sau altul e mare, mare agitatie, cateii mi se impleticesc pe la picioare si eu am la ce sa ma gandesc bun.

Aseara, ca prin minune, cand am facut bradul toate lucrurile rele s-au facut mici, mici de tot si toate lucrurile bune au inceput sa straluceasca. Sa fii acasa de Craciun – reteta sigura pentru un zambet mare de tot pe buze.

Si cum sa nu te bucuri cand Mos Craciunul tau, care de altel e si el un mare cadou in sine, iti aduce cadou bilete la Radiohead in Berlin? Nici macar nu-ti mai pasa ca nu ninge, ca poate nu toate-s asezate, ca sigur nu mai ai timp in 2011 sa repari multe tampenii.

Imi beau cafeaua nu in liniste, ci in zgomotele specifice casei mele de Ajun. Lucrurile bune incep sa se astearna mai ceva ca o zapada pe care n-ai niciun chef sa o dai la o parte.


5 Comments on “Happiness is best served home”

 1. 1 ipo said at 12:41 pm on December 24th, 2011:

  Uf, ce bine e sa te simti acasa. Si Radiohead la Berlin? Pai eu ma multumeam doar cu Radiohead sau doar Berlin! Supersanta mosul asta al tau. :)

 2. 2 sunkissed said at 1:01 pm on December 24th, 2011:

  :) Este, da. Cel mai bun santa :)

 3. 3 ipo said at 2:05 pm on December 24th, 2011:

  Supersanta for the supergirl. Ma bucur sa te vad/aud fericita. @ipostaze iti ureaza un somn adanc la noapte si cadouri frumoase maine dimineata. :)

 4. 4 sunkissed said at 2:11 pm on December 24th, 2011:

  Multumesc! Asemenea iti urez. Sa ai un Santa darnic asa, ca al meu :D

 5. 5 mihai said at 12:27 am on December 31st, 2011:

  +1 pt. Mos Craciun :)


Leave a Reply