Pe final de decembrie

Posted: December 28th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Nu vreau sa apartin. Nu pot sa apartin. Nu pentru ca sunt eu indaratnica sau mai stiu eu ce, nu pentru ca am sechele emotionale si in niciun caz nu pentru ca mi-e frica. Nu. Sunt perfect lucida cand spun – si chiar cred ce spun – ca oamenii nu trebuie sa-si apartina decat siesi. Nu altora, nu amintirilor, nu viitorului, nu carierei si nu copiilor. Nu, omul trebuie sa fie om si cand se priveste in oglinda, sa se regaseasca doar pe sine. Ah da, ca poti sa fii suma tuturor chestiilor din viata ta, fireste ca da. Dar sa le apartii, nu.

Nu-mi place sa ma simt ingradita. De asta imi plac mie leii; insa nu reusesc sa realizez ca majoritatea leilor se afla acum in captivitate. Pentru ca nu-mi place sa ma simt ingradita, nu-mi place cand ma tine cineva pe un scaun ore in sir intr-o camera goala doar ca sa… fac act de prezenta. Si de dimineata ma enervez continuu pe societatea de consum si altele de genul, in loc sa realizez ca problema e ca nu stiu sa ma relaxez, in situatii din astea.

Am nevoie de un ceai si de o vorba buna. Care sa vina de la mine. Nu mi-am mai vorbit frumos nici macar acum, cand am fost fericita. Am inceput sa gresesc din nou. Intentionat. Parca imi place, cumva. E o urma de masochism emotional de care, daca scap, e ca si cum sunt goala pe dinauntru.

Azi am aflat ca, in ciuda credintei mele de pana acum, am ascendent in Gemeni. O fi si asta o explicatie, nu stiu.

Ce stiu e ca mai e mult pana la vara, si mai mult pana departe, si mult mai mult pana in ianuarie si anul asta se incapataneaza parca sa nu treaca. Culmea.Leave a Reply