Maine-poimaine anu’ se-nnoieste. I-auzi.

Posted: December 30th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Daca tot se innoieste maine anul, ma gandesc eu asa, nu ar putea sa se si primeneasca? Sa fie mai bun, mai curat, mai frumos? Nu? Ei, eu asa as dori.

Anul 2011 este un an fata de care am sentimente contradictorii rau. Nici nu am chef sa ma apuc sa le scriu. Nu am facut in el nimic din ce mi-am planuit la sfarsitul lui 2010, in mare parte din cauza ca viata s-a schimbat radical, pe toate planurile. Mai ramanea sa ma mut la Sibiu, cum mi s-a oferit ocazia, si gata. Viata s-a schimbat si in rau, si in prea bine, si in “nu stiu”, s-a schimbat si pentru ca am vrut eu, si pentru ca a vrut ea, si pentru ca au vrut altii. S-a schimbat atat de tare incat am si plans zile in sir, am si ras incontinuu, mirandu-ma de norocul meu.

Prefer sa nu ma mai gandesc la 2011, pentru ca e unul din cei mai personali ani ai mei… stiu ca suna dubios si ca toti anii sunt personali, insa asta a fost un caz particular. Atata m-am gandit la el si el la mine, ca m-am saturat. Nu mai spun nimic, nu mai trag concluzii, nu are sens. Poate in 2012 viata se va schimba iar, mai stii.

Notabil in 2011 pot sa zic ca, in afara de redescoperiri si alte chestii, pur concret, a fost concertul Interpol de la Summer Well. Atata m-am bucurat si asa de potrivit a fost, ca nu am cuvinte nici acum sa vorbesc despre asta.

Si cam atat… sa vina 2012. Tare mi-e frica sa imi doresc un an linistit, fara mutari (heh, asta stim cu totii ca o sa se intample, sunt chiriasul-minune), fara despartiri, fara schimbat de 3 joburi, fara probleme de sanatate, fara… fara… fara… Mi-e frica, dar undeva in sinea mea chiar imi doresc. Un an linistit, calm, pasnic si cuminte. Atat.

It’s not a perfect plan, but it’s the one we got.Leave a Reply