Here’s to 2011

Posted: December 31st, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , | 4 Comments »

Pentru toate zambetele si toate lacrimile din anul care se incheie. Pentru toate drumurile cu trenul, toate sperantele, pentru toate tristetile si bagajele. Pentru Sibiu, pentru Rasinari, pentru Sarata Monteoru, pentru Aiud, pentru Vama Veche, pentru tenisii tociti de atatea sperante. Pentru despartiri, regasiri, pierderi. Pentru prietenii pierduti si cei castigati si pentru faptul ca balanta iese totusi pe plus. Pentru rochiile frumoase cumparate, pentru dezamagiri, pentru munca si demisii, angajari si planuri. Pentru casa pe care nu am cumparat-o si masina pe care nu o am, dar si pentru cea mai misto proprietara care imi face cozonaci si pentru bicicleta mea draga.

Pentru iarna lunga din 2011, primavara confuza, vara alergata si toamna vesela, pentru inca o iarna inceputa drept si fara ocolisuri. Pentru toate sarutarile, mangaierile, privirile si pentru toate copilariile facute sau gandite. Pentru toate cartile absolut fantastice, filmele grozave, muzica excelenta; pentru cortul meu verde, pentru berile savuroase si cafelele aromate.

Pentru toti oamenii cunoscuti si cei pe langa care am trecut, ca printr-un vis. Pentru tot ce a fost si mai ales pentru tot ce nu a fost. Adios, 2011, ai fost foarte, foarte intens.

 


4 Comments on “Here’s to 2011”

 1. 1 ipo said at 7:31 pm on January 2nd, 2012:

  Pentru Sarata monteoru double, tocmai am venit de acolo, de la revelion.
  La muti ani! :)

 2. 2 sunkissed said at 12:26 pm on January 3rd, 2012:

  La multi ani si tie! Cum mai e la sarata? Cand am fost eu era plictis maxim :D

 3. 3 ipo said at 12:06 pm on January 4th, 2012:

  Pai tot la fel de plicticos, dar cu gasca si niste vin rosu merge sa stai 3 zile.

 4. 4 sunkissed said at 12:07 pm on January 4th, 2012:

  Eh, asa da. Unde ai stat? Aveau un Saint Bernard mare? :D


Leave a Reply