430pmsimiesomn

Posted: January 9th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Intotdeauna mi-e somn la 4:30 PM. Nu-s in stare de nimic, sunt ca o molusca, nu inteleg ce mi se spune si sunt sanse mari sa te urasc daca esti in preajma mea si ai chef sa-mi pui neuronii la incercare.

Starea se amplifica atunci cand e luni, 4:30 PM. Mi-amintesc toate dupa amiezele in care refuzam cu indarjire sa dorm, desi mi se oferea nu numai ocazia, ci si un pat confortabil. As vrea sa iau toate ocaziile alea si sa mi le bag in vena, poate as fi mai fresh.

Si azi, chiar daca e luni, 430pmsimiesomn, ma gandesc ca intotdeauna exista ocazia de a mai invata ceva despre tine si ceilalti, chiar daca crezi ca timpul de invatat nu ca a trecut, ca nu trece niciodata, dar s-a micsorat considerabil. Nu, inveti cand nici nu te astepti si este extraordinar de frumos sa inveti si lucruri bune. Tuturor ni s-a luat de mizerii, nu? Chiar si mie.

Si uite-asa e luni, Silvia e fericita si cu capul in nori, afara e iarna, mie mi-e somn – lucrurile sunt exact asa cum trebuie sa fie, mai copil prost ce esti. Tine-te bine de starea asta si n-o mai strica cu tot soiul de “ce-ar fi fost daca” sau “ce-ar fi daca”  - sper sa reusesc sa ma ascult.

Si ce daca maine o sa fie altfel? E chiar indicat sa fie altfel. As vrea si eu sa nu fie intotdeauna 4:30 PM si sa-mi fie ultra-somn.Leave a Reply