Walking on sunshine

Posted: January 10th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Chiar de nu e soare afara, eu tot ma simt de parca merg pe el. Sa fie de la ce-am mancat, de la ce-am baut sau de la ce mi-au auzit urechile, nu stiu. Insa este bine si atat de bine o sa fie in continuare, incat simt ca imi explodeaza inima.

Ultimul an a fost foarte… plin de provocari, ca sa o spun delicat. Insa am reusit, nu stiu cum, sa trec de ele, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie ceva de capul meu. Ma uitam acum in urma la faptul ca am stat jobless doar vreo 3 saptamani, timp in care m-am ocupat, e drept, si cu altele, de 1000 de ori mai placute. Inainte tot ziceam ca am avut noroc, dar cred ca trebuie sa accept chiar si eu meritul pe care singurica l-am avut.

Probabil ca, aflandu-ma in starea asta de fericire care imi umfla atriile si ventriculele la maxim, se vor intampla doua chestii: 1. ma duc sa ma tund si 2. o sa scriu mai rar, sau o sa scriu chestii fara sarea si piperul pe care numai o melancolie blegoasa sau o tristete adevarata o pot oferi unei scrieri. Dar ce sa zic, prefer sa imi asum riscul. Imi dau jos patura de pe coama de leu, o scutur bine de tot si o port cu mandrie. Si chiar daca maine o sa fie naspa (si sunt premise sa fie), chiar daca o luna de aici inainte o sa fie naspa, chiar daca o sa fie naspa mult timp, o sa-mi amintesc ce mi-am zis acum cativa ani. Nu zic ce, ca mi-am zis mie in privat si nu se cade sa barfesti.Leave a Reply