Iarna ma imbrac urat.

Posted: January 30th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Soarele straluceste si mai ai putin si crezi ca e vara. Dar uite ca nu e vara si daca iesi afara ramai efectiv paralizat de frig. Unul din motivele superficiale pentru care nu imi place iarna este si acela ca, orice as pune pe mine, tot ca un pinguin turbat arat.

Asta pentru ca nu-mi plac hainele de iarna, nu-mi place sa investesc in ele si ma enerveaza la culme sa ma imbrac, dimineata, in atatea si atatea straturi. Singurele chestii care chiar imi plac nu ma prea ajuta la nimic: manusile pufoase, fara degete (foarte nepractice pe vremea asta, but oh so cute – si nici n-am nicio pereche), puloverele groase de lana (la fel de nepractice, ca in birou e cald) si bocancii imblaniti (care arata ciudat cu blugi si bluza, fara puloverul ala gros si pufos).

Nu-mi place ca imi intra caciula in ochi, mi se aburesc ochelarii, am pielea uscata si nu stiu sa merg corect omeneste – anume ca arat ca un pui de urs polar ratacit in Marele Oras. Nu-mi place ca, asa infofolita, nu pot sa intorc doar capul intr-o directie, ci trebuie sa intorc tot corpul. Nu-mi place ca imi ia o vesnicie sa ma imbrac si sa ma dezbrac de toate cele 15 straturi, eu fiind, cum altfel, si o persoana foarte friguroasa.

In plus, in Marele Oras, orice drum devine kilometric si anevoios, trebuie sa sari fie peste nameti inghetati, fie peste balti scarboase. Ajungi unde trebuie sa ajungi mult mai tarziu, mult mai nervos, transpirat si cu parul in toate directiile. Dar hei, e iarna si zapada e un lucru minunat, nu?…


4 Comments on “Iarna ma imbrac urat.”

 1. 1 Catalina said at 7:47 pm on January 30th, 2012:

  Ma bucur ca nu sunt singura…Uf de ar trece mai repede anotimpul asta aiurea!

 2. 2 sunkissed said at 8:16 pm on January 30th, 2012:

  Inca putin…. vreo doua luni :(

 3. 3 X.R said at 11:41 pm on January 30th, 2012:

  ah, cata dreptate ! ma regasesc enorm in postul asta :)))

 4. 4 sunkissed said at 11:43 pm on January 30th, 2012:

  Nu stiu daca sa ma bucur sau nu :D


Leave a Reply