It’s wintertime

Posted: February 6th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Afara este ca o poveste. Una nu foarte placuta. Ma uit la zapada si nu reusesc sa vad altceva decat baltile viitoare. Asta e problema mea mare de tot in viata: la orice ma uit, nu vad decat finalul dezastruos. Nu ma gandesc ca s-ar putea sa nu se termine sau sa fie un final neasteptat si frumos si cu atat mai mult nu ma uit la “the silver lining”.

Dar lucrez din greu la asta. Inauntru e ca o poveste. Una foarte, dar foarte frumoasa. Ca un basm de spus la gura sobei, o poveste despre care esti sigur ca nu are cum sa fie adevarata pana cand nu o traiesti. Inauntru e cald si e vara, e bine si e acasa.

Uneori ma opresc, perplexa, din drumurile pe care le fac, gandindu-ma bineinteles la prostii. Dar, din ce in ce mai des, ma opresc ca sa ma intreb ce am facut eu oare ca sa merit lucruri bune.

Incerc sa-mi definesc anotimpurile fara  sa inteleg ca ele nu tin cont de felul in care eu le desenez. Incerc sa ma gandesc la nisip si la zacut pe plaja fara sa stiu ca, undeva, in mintea mea, deja fac asta. Incerc sa imi vorbesc frumos chiar si cand fac prostii fara sa pricep ca cineva deja o face.

A venit vremea sa ma mai las un pic in pace.Leave a Reply