Chestii pe care Silvia bolnava si nedormita bine nu le intelege

Posted: February 8th, 2012 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Nu inteleg de ce raceala nu poate sa vina cu the works: febra, nas, gat, urechi etc si atat. Nuuu. Raceala trebuie sa vina si cu depresie, nu? Cu tristete, cu sentimente gri, cu necajeli inutile.

Nu inteleg de ce, cand sunt racita si nedormita, cand vreau sa zic “da”, iese “nu”, cand vreau sa zic “nu”, iese “poate” si tot asa. Nu inteleg de ce nu imi intinde nimeni o mana fara sa o cer – si ma refer la o mana reala, adevarata, nu una pe fb sau mess sau alte mijloace… impersonale de comunicare.

Nu inteleg de ce cateva momente de vulnerabilitate date de o raceala banala ma fac sa vreau sa imi iau jucariile si sa plec. Sa ma simt inutila, nedorita, stresanta, agasanta, sa inteleg de ce s-ar indeparta oamenii de mine si sa ma simt exact ca la PMS cand nu e vorba de asa ceva (da, PMS-ul face din femei, bestii).

Si mai ales nu inteleg cum se potriveste sa fiu mereu in garsoniera asta pe care nu o mai plac deloc, deloc, cand se intampla asa. Sa stau sa imi rod unghiile (metaforic, acum sunt prea verzi si frumoase) si sa ma gandesc ca poate chiar nu trebuie sa fiu vazuta asa de nimeni, niciodata.

Sunt chestii in oameni care trebuie sa ramana ascunse.

De aia. Pentru ca asa zic eu, si sunt racita si nervoasa si delirez putin probabil.



Leave a Reply