A sunkissed world

09 Feb, 2012

Veselia se amana pe termen nelimitat

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine|La naiba!

De sambata, nu mai dorm bine. Am aproape acelasi cosmar, cu mici variatiuni pe tema. De fapt, nici nu ii pot spune cosmar, dat fiind ca e o chestie deja traita… Nici nu stiu cum sa-i zic! E ca si cum in fiecare noapte cineva imi pune acelasi film urat, care se termina cum deja stiu.

Din cauza ca nu mai dorm bine si din cauza ca am racit, nu mai vad lucrurile bune din viata. Adica le vad, dar la fel de bine vad cum ar fi si fara ele. Oribil, intr-adevar. Dar am crescut si am trecut prin foarte multe ca sa ma mai impresioneze ceva la maxim.

De aceea, am abandonat toate planurile de veselie, de voie buna, de viata frumoasa, pentru mai tarziu. Nu mai am chef… Nu mai am stare.  Stiu ca e nasol, stiu ca e urat din partea mea si totusi nu ma pot opri din a fi sinistru de ingrozitoare.

Am lasat iar prea mult de la mine, am gresit iar, iar am reusit sa dezamagesc, sa nu fiu suficient de buna, chiar daca am incercat. Uneori ma simt un clovn deghizat, un impostor pe cale sa fie descoperit. Cea mai nasoala senzatie: cand stii ca, daca deschizi usa, te vei trezi cu o galeata cu apa varsata pe cap si esti deja cu mana pe clanta, cu o fractiune de secunda inainte de dezastru.

Am fost prea infatuata, recunosc. Prea increzatoare ca lucrurile bune au aparut pe strada mea. Nu a fost nevoie decat de un virus, de o raceala, de putina febra si de niste nopti nedormite. Asa cum e nevoie intotdeauna… si uit.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Veselia se amana pe termen nelimitat"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

February 2012
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki