Leacul universal

Posted: February 12th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | No Comments »

Desi inca sunt foarte racita, starea mea psihica s-a ameliorat considerabil. Cum? E simplu: am dormit! De joi seara tot dorm, cu mici intreruperi pentru mancare, pastile, apa, pipi. Azi noapte am dormit 14 ore si sincer as mai fi dormit, daca nu m-as fi trezit de foame.

Somnul e foarte important pentru mine si sunt convinsa ca as duce-o mult mai bine de nu as fi nevoita sa ma trezesc artificial, in creierii diminetii. Dar, hey, we take what we get si daca maine ma trezesc la 8, probabil ca o sa ma culc iar o data cu gainile.

In rest, sunt complet sictirita de ninsoare, de frig, de viscol si ma gandesc sa-mi cumpar o lopata cu care sa dau dracului zapada la o parte din fata blocului, daca altcineva nu o face. As fi facut asta pana acum de nu eram bolnava. Nu-i mare branza sa dai zapada pe doi metri, cat sa nu cazi cand intri in bloc cu plasele pline de la Billa, dar de ce sa faca vecinii mei asta? Nu; se inchid in casa, dau manelele la maxim si se bucura ca sunt asistati social. OK, nu toti, ci doar aia de la etajul 6.

Nu inteleg, sincer nu inteleg obiceiul asta de a te ingropa in bloc si vai, de a deplange urgia zapezii care te face sa nu mai iesi din casa. In loc sa pui mana pe lopata si sa faci frumos in fata blocului, ca dupa aia tot tu plangi ca nu ai pe unde sa treci spre magazin sau farmacie. Ne-a tampit statul la oras, zau.

Ah, abia astept sa vina caldura si sa se topeasca mizeria asta de zapada bucuresteana, cum nu va puteti inchipui. Chiar daca o sa racesc cu spor si atunci, la primele semne de dezghet.Leave a Reply