Aberatiile zilei

Posted: February 14th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 2 Comments »

Credeati ca azi e Valentine’s Day? Think again. Eu una sunt convinsa ca e 1 Aprilie. Am cateva argumente imbatabile.

1. Reclama asta, via Zerostiri.ro. Nu mai am ce sa adaug pe langa penibilul ei.

2. Aflu de la Elena despre aceasta… stire? Nu stiu cum sa-i zic…

3. De parca penibilul nu era la el acasa pe Antene, de la Dorin aflu ca – omgomg – Boc este om si are fund! In plus, se schimba atunci cand face sport! In ce lume traim, oameni buni?

Si cand ma gandesc cat de descurajata am ajuns acasa ieri, observand ca nimanui nu-i pasa de pietoni si ca nici macar in fata blocului cu iesise nimeni cu lopata… Ma gandeam ca nimic nu ma mai poate surprinde. Si iata-ma. Toate cele 3 chestii de mai sus le-am aflat azi pana in ora 12. Mi-a luat 3 ore si un pic sa pot sa si scriu despre ele. Va dati seama in ce stare de soc m-am aflat.

Se pare ca dragul de Cupidon s-a adaptat la realitatea romaneasca si s-a gandit el la poporul roman, atat de incercat iarna asta, asa ca i-a adus 3 glume misto la tava (una internationala).

Nothing to do here. Mai bine va bagati in casa si, vreti sau nu, sarbatoriti dracului iubirea, e singura sansa sa mai salvam ceva :)


2 Comments on “Aberatiile zilei”

  1. 1 mihai said at 4:26 pm on February 14th, 2012:

    Aia cu Bin Laden e veche, fanii adevarati ai lui Whitney o stiau de mult, si speram in adancurile inimilor noastre ca Bin Laden va face ceva cu Bobby Brown :) (nu stiu, avion cazut din cer peste SUV-ul lui, niste sinucigashe care sa-l atraga in harem si acolo sa-l castreze etc.)

  2. 2 sunkissed said at 4:41 pm on February 14th, 2012:

    Mai, cat de veche e, nu stiu, but it sure made my day :))


Leave a Reply