Funny Valentine

Posted: February 15th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Unul din putinele lucruri e pe care le iubesc atunci cand ma trezesc tarziu este acela ca ma pregatesc fara panica. Deja am intarziat, la ce bun sa ma grabesc. Am pus azi pe mine o fusta dupa prea mult timp (nu-ti face griji, mama, ca am dresuri super groase) si am plecat spre statia de tramvai ca o floricica. Asa de relaxata eram, ca aproape ca am uitat sa cobor la metrou.

Mi-e foarte dor de primavara si vara, mi-e foarte dor sa ma simt feminina. Aseara cel putin, a trebuit sa-mi aplic un tratament de infrumusetare complet ca sa-mi revin dupa seara cu bere si cartofi prajiti in fata TV-ului. Mi-am tras doua palme, o masca pe fata si mi-am facut unghiile.

Am nostalgii ciudate, nu reusesc sa ma impac foarte bine cu starea de multumire sufleteasca si frumos interior cu care m-am inconjurat. Picture perfect isn’t for me. De-aia am nevoie uneori de seri cu bere si TV, de retrait tristeti si de scormonit in gunoiul metaforic. Chiar daca in ultima vreme am dus gunoiul destul de des.

Problema, cand scormonesti in gunoi, e ca e posibil sa dai de ceva pe-acolo si sa te intrebi, de ce oi fi aruncat eu asta? Si il scoti din gunoi, il stergi de praf, il pui pe raft, pentru ca, peste foarte putin timp, sa te uiti la el cu manie si sa-ti dai seama ca iti strica zen-ul intr-un mare, mare fel.Leave a Reply