Miroase a primavara

Posted: February 20th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | 6 Comments »

Nu stiu in ce masura e adevarat ce zic, dar mie chiar imi miroase a primavara. Simt ca lunga iarna s-a sfarsit si chiar daca maine ninge iar (ptiu, drace), eu o sa ma simt bine ca azi de dimineata, cand m-am trezit, desi obosita, cu chef de viata, de planuri, de cautat casa frumoasa si luminoasa si de mancat bulz.

Bulzul ma asteapta pe masa in bucatarie si primavara ma pandeste sagalnica dupa colt. Imi pare ca e bine in sfarsit. Nu ca nu a fost bine si pana acum; doamne fereste. Dar simt ca au fost tot felul de chestii care m-au impiedicat sa fie bine-bine: toamna si astenia, racelile repetate, joburile, iarna cea lunga.

Mi-am dorit, la final de toamna, sa ma asez. Obosisem de alergatul pe care eu singura l-am starnit. Obosisem de amintiri si de rau si de bine si de lasat lucruri in urma, materiale sau nu. Acum se pare ca in sfarsit se intampla. Si culmea care e: ca sunt gata sa o iau de la capat cu alergatul, daca va fi sa fie. Si asta-i bine. Sper sa nu fie si nu-mi mai doresc, dar daca o sa fie o zi cand albastrul devine gri si drumul se impotmoleste, imi pun adidasii aia buni si da-i, nene.

Ideea in viata e sa fii pregatit pentru iarna, chiar daca stai la tropice. Cam asta-i. Cand esti gata-gata de dezastru, sunt sanse foarte, foarte mari sa nu vina.


6 Comments on “Miroase a primavara”

 1. 1 valeria said at 6:38 am on February 21st, 2012:

  nu prea miroase

 2. 2 sunkissed said at 2:16 pm on February 21st, 2012:

  Olynth.

 3. 3 Alina said at 8:40 am on February 22nd, 2012:

  Inca e Februarie, timpul iernii nu s-a scurs.
  Oricum eu sper din tot sufletul sa se termine odata. Pe cat de mult am asteptat-o prin Decembrie pe atat de mult astept primavara acum :))

 4. 4 sunkissed said at 5:38 pm on February 22nd, 2012:

  Eu nici in decembrie nu am binevenit iarna :) I hate it. Summer all the way.

 5. 5 Alina said at 6:03 pm on February 22nd, 2012:

  Eh .. mai trebuie si iarna. Mai omoara microbii, ne mai intareste organismul, vorba lui bunicu’ :P

 6. 6 sunkissed said at 2:51 pm on February 23rd, 2012:

  :)


Leave a Reply