Lucrurile-s bune

Posted: March 24th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , | 1 Comment »

Ma straduiesc sa inteleg atata de unde atata calm, rabdare si asezare si de fapt, nu trebuie decat sa recunosc ca toate vin natural. Vin de acolo, din lumea aia frumoasa unde lucrurile bune se intampla si e frumos pentru ca altfel nu are cum sa fie.

Nu am gasit casa, da, m-am panicat, m-am speriat, m-am ingrozit si isterizat, i-am batut pe toti la cap si m-am purtat ca un copil. Fireste. Altfel n-as fi stiut sa fiu eu. Cum ar fi fost sa vin acum si sa zic ca am fost perfect rationala si vai ce bine m-am descurcat. Dar nu, nu ma dezmint defel. Vorbesc mai sus de calm – n-am luat-o razna. Chiar si in istericalele mele interioare sau exterioare,  undeva acolo era un calm si era o rabdare, ambele frumoase.

Mi-au trecut fricile si isteriile cand mi-am dat seama ca nu sunt singura in treaba asta. Atat. Ca mai mereu, am fiinte minunate alaturi. Pe cineva drag. Prieteni. Familie. La naiba, nu o sa dorm in strada. Si chiar daca o sa dorm, partea buna e ca deja e cald afara, am un cort verde pe care il pot pune oriunde.

Lasand mistourile la o parte, lucrurile-s bune pentru ca asa trebuiau sa fie, e clar. De asta am facut tot ce am facut si am incercat tot ce am incercat si am descuiat usi si am incuiat altele. Fara regrete, privim numai inainte. Chiar si eu.

Si da, de data asta orice ar fi o sa parasesc acest cartier pe care il voi iubi intotdeauna. See you again, Drumul Taberei, poate cand tu o sa ai metrou sau eu masina lucrurile or sa stea altfel intre noi.

 


One Comment on “Lucrurile-s bune”

  1. 1 polimedia.us/fain said at 4:36 pm on March 28th, 2012:

    A sunkissed world — Lucrurile-s bune…

    “Mi-au trecut fricile si isteriile cand mi-am dat seama ca nu sunt singura in treaba asta. Atat. Ca mai mereu, am fiinte minunate alaturi. Pe cineva drag. Prieteni. Familie. La naiba…”…


Leave a Reply