Saptamana mutatului

Posted: March 26th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 5 Comments »

Observ ca ma mut din ce in ce mai devreme in an. Acum 2 ani in iulie, acum un an la sfarsitul lui iunie, acum in martie-aprilie. Buna treaba. Sper sa nu scriu pe-aici in decembrie ca ma mut. Nu ma mai tin nervii!

Gata, contract semnat, am deja un tricou acolo, diseara duc stuff. Parasesc Drumul Taberei pentru (za horror) metrou. Si pentru altele, dar mai ales pentru ca a venit timpul. Cel mai frumos cartier din lume nu mai e asa. Probabil ca o sa fie, dupa ce se finalizeaza lucrarile la metrou, nu stiu. Dar pana atunci, si cine stie, poate si dupa, voi sta in alta parte.

Revin la etajul 1 si iar regasesc in noua casa chestii ce-mi amintesc de aproape toate locurile in care am locuit pana acum. Miros de tei si de liliac, in curand. Cate o usa ce-mi aminteste de acasa, niste scaune ce imi amintesc de cei 4 ani la Domenii. Si multe nimicuri care ma bucura.

Ce nu as fi crezut niciodata ca o sa am: mocheta si canapea galbena. Ce ma bucur ca am: un pat gigant. Ce stiu ca o sa am: dimineti frumoase si zile la fel. Ce trebuie sa imi cumpar, ca intotdeauna: perdele si draperii.

Cam asta e. Saptamana asta sunt omul cu 4 randuri de chei. Sunt confuza si mi se pare ca toate se intampla in afara mea. Dar e bine, totul e cum trebuie, in felul in care trebuie si in momentul in care trebuie.

 


5 Comments on “Saptamana mutatului”

 1. 1 Ciupercutza said at 12:16 pm on March 26th, 2012:

  Ca om care s-a mutat de vreo 10 ori, te inteleg. E stress, e senzatia aia de casa noua si straina, e obisnuinta cu magazinele din zona si cu vecinii. Sper sa-ti fie mai bine de data asta!
  Si iti doresc ceva: daca e sa te muti din nou la anu’, sa fie in casuta ta, cu numele tau pe factura de curent :) Sa stii ca e posibil.

 2. 2 sunkissed said at 12:29 pm on March 26th, 2012:

  Probabil ca o sa se intample si asta, cand o sa fie momentul potrivit si o senzatie de bine :) Si, de ce nu, venituri mai mari :D

 3. 3 Andreea said at 11:25 am on March 27th, 2012:

  Din 2004 pana in 2010 si eu m-am mutat in fiecare an, de obicei in mai, undeori de cate doua ori pe an :) Au fost si momente faine in viata de nomad, mai ales ca la fiecare mutare tinteam spre mai bine. De 2 ani sunt “la casa mea” cu omul drag si diminetile sunt cu adevarat mi-nu-na-te.
  Cu acte sau fara, home is where your heart is, nu?

 4. 4 sunkissed said at 11:29 am on March 27th, 2012:

  Uau, cate precizie si la tine :) Cred ca e ceva cu primavara-vara, ne face sa ne dorim mai mult si mai bine.
  Stiu ca o sa vina si momentul “casei mele”. Omul drag deja e :)

 5. 5 polimedia.us/fain said at 4:38 pm on March 28th, 2012:

  A sunkissed world — Saptamana mutatului…

  “Observ ca ma mut din ce in ce mai devreme in an. Acum 2 ani in iulie, acum un an la sfarsitul lui iunie, acum in martie-aprilie. Buna treaba. Sper sa nu scriu pe-aici in decembrie ca ma mut. Nu ma mai tin nervii!..”…


Leave a Reply