Cand timpul nu mai stie unde sa fuga

Posted: April 4th, 2012 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Totul in jurul meu e propice eternitatii. Pasarelele ciripesc in spatele meu cand sunt la munca, soarele imi mangaie spatele, am inima plina, idei bune, probleme cu finantele – dar cine nu are. Am lucruri foarte bune in viata si stiu sa mai si gatesc, ca sa nu mai mentionez ca arat bine pe tocuri.

Dupa cum vedeti, si cu increderea in sine stau mai bine.

Totul in jurul meu si in mine se roaga de timp sa mai stea. Dar ti-ai gasit. Ai cu cine? Nu. Orele trec de nebune, mi se pare ca trec prin mine, le simt in splina cum isi fac loc sa iasa, simt ca imi aluneca mainile ca unui acrobat care a uitat sa se dea cu talc.

Asta e momentul in care m-as plimba, ganditoare, printre frunze si as scormoni in dulap si as scoate de acolo o tristete veche si m-as imbraca cu ea si as arata oribil in tristetea mea, glorios de fragmentata, numai buna de pus intr-un album din anii de trecut sub cuvintele “jale si altele”.

Dar vedeti voi, m-am mutat de curand si cred ca am lasat prostiile in dulapul acela. Asa ca sunt dezorientata. Nu mai stiu cum sa ma rog de timp sa mai stea. Cum sa sper sa fie bine in continuare. Cum sa am problemele la fel de mici si bucuriile si mai mari.


2 Comments on “Cand timpul nu mai stie unde sa fuga”

  1. 1 Iulia said at 10:18 am on April 7th, 2012:

    Imi place nou aer de pe blogul tau. Fericire, buna-dispozitie… Scrii frumos si cand esti fericita, sa stii :)

  2. 2 sunkissed said at 11:13 am on April 7th, 2012:

    Da?! Eu traiam cu impresia ca sunt total anosta cand sunt fericita :D E bine de stiut!


Leave a Reply