Show yourself, iepure

Posted: April 13th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , | 3 Comments »

E vineri, 13 si nu mai cred in ghinioane. Cel putin nu in ghinioane programate. Asa ne-am planificat sa avem grija sa ni se intample ceva rau martea, vinerea si in zilele de 13, ori de cate ori ne trece calea o pisica neagra si mai ales de fiecare data cand trecem pe sub o scara, incat, ce sa vezi, chiar se intampla o rautate.

Ai zice ca anii de evolutie ar fi trebuit sa faca din noi oameni destepti, care inteleg teoria profetiilor care se adeveresc singure. Dar, nu.

Pentru ca e vineri, 13, m-am decis sa ma gandesc la iepuri care ies din palarii felurite – adica la magie, fireste. Mi-as dori un strop de magie in ce priveste lucrurile concrete, dar n-ai sa vezi. Pentru ca unele chestii concrete nu tin de noi si tot stresul si toata bataia de cap de care dai dovada incercand sa indupleci universul nu duc nicaieri.

Dar cum eu cred in balauri si Mos Craciun, inca sper ca magia sa se faca simtita si in chestii gen “salariu”, “impozit”, “statul roman” si altele de genul.

Suntem cu totii niste copii care se joaca de-a viata. Nu stim cum sa ne purtam cand ni se iau jucariile. Ce bine ca de mica am fost darnica si le dadeam de una singura. Asa, am ajuns sa nu mai fiu un copil stresat si sa incerc intotdeauna sa cred in magie, chiar si cand ea se lasa asteptata. Scorpia.


3 Comments on “Show yourself, iepure”

  1. 1 Vineri 13 | Ratzone's Blog said at 4:36 pm on April 13th, 2012:

    [...] mai scris despre asta: Dindina, Therhythmofheels( care lanseaza doar intrebarea), Domnisoara M(despre cum sa o consideri o zi ordinara) Share this:TwitterFacebookEmailPrintLike this:LikeBe the [...]

  2. 2 chirici said at 8:30 pm on April 15th, 2012:

    Sarbatori fericite si Hristos a Inviat!In plus.iti doresc sa ai o primavara frumoasa…nu de alta,dar ai talent cu carul:)

  3. 3 sunkissed said at 8:38 pm on April 15th, 2012:

    Multumesc, si tie :)


Leave a Reply