42

Posted: April 26th, 2012 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Ai intrat in functia ecran complet. Bine ai venit. Nimic de aici nu corespunde cu realitatea, si totusi asta este singura realitate pe care o veti cunoaste. Oameni ce ti-au fost prieteni acum iti sunt straini, straini pana nu acum mult timp sunt acum prieteni. Iubirile dintotdeauna s-au sfarsit, altele au inceput, tot pentru totdeauna. Certitudinile s-au dus pe apa Sambetei, acum plutim cu totii pe apa Duminicii. In full screen, iti vezi biroul la care iti petreci ore bune in sir cu mai mare claritate decat te vezi pe tine insuti.

Cu totii am vrea sa putem da F5 si sa o luam de la capat. Cred ca ne-am dori cu totii mai multa memorie sau mai putine pene de curent. Vestea proasta e ca din full screen-ul asta nu mai iesi cu F11. Nu mai iesi decat daca spargi ecranul. Si nu suntem multi dispusi sa facem asta, am investit prea mult.

Nu stiu daca e pesimism sau sila sau rutina sau raceala. Nu stiu niciodata si am impresia ca, atunci cand aleg un motiv, este exact ca la Ruleta. Ar putea fi orice. Doar pentru ca aleg eu un motiv nu inseamna ca ala e.

In rest totul e bine, se vede carul mare de la geam si pentru o clipa inchizi ochii si crezi ca ai dat shut down. Da’ de unde; e un pricajit de restart.

O fi 42, cu adevarat, raspunsul?


2 Comments on “42”

  1. 1 ipo said at 6:08 pm on April 26th, 2012:

    Mie-mi place full screen. Eu ii spun “eyes wide open”, dar setat pe directia inainte. Un inainte care e prezentul care trece pe langa tine, fara sa te intereseze sa pastrezi in mod deosebit ceva in memorie, si nici sa stii exact ce te asteapta in viitor. Mi se pare mai economic asa.
    PS: ce inseamna la about ca nu se da blogul pe twitter, ca nu se da singur sau ca nu e voie? Era cat pe ce sa dau eu postul asta. :)

  2. 2 sunkissed said at 12:43 am on April 27th, 2012:

    Nu se da singur, adica. Daca vrei, poti sa-l dai, fireste :) Uneori se mai da si singur, ca e prostut.
    Mie mi-e frica de full screen, pentru ca nu mai are ce sa ma distraga si mie imi place sa fiu distrasa


Leave a Reply