Weekend inflorat

Posted: April 30th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Weekendul asta am fost la Pitesti. Ca turist. Am stat la hotel, m-am plimbat prin centru, mi-am luat “suveniruri”. Intotdeauna un oras e mai frumos atunci cand iti tai legaturile pe care le ai cu el. E firesc; de la departare, totul pare sa fie aur.

La nunta, mi-am dat seama inca o data cat imi place sa fiu lady like. Imi place sa ma imbrac elegant si sa ma plang ca ma dor picioarele de la tocuri si ca vai, trebuie sa ma schimb in balerini. Sunt unele mici frivolitati in viata care iti fac tare bine.

Ce nu-mi place e ca ma emotionez ca atunci cand eram mica cand vad o mireasa superba care, culmea, mai e si prietena mea. Si, desi stiu ca pentru majoritatea oamenilor de varsta mea, casatoria e mai mult prilej de petrecere, cheltuit bani si tocat nervi, tot mi se pare ciudat si mi se pare ca acum o simt de parca ar fi in alta lume; ma uitam asa la verigheta ei si ma lua cu ameteala.

Mini-vacanta de 1 mai a fost intrerupta cu brutalitate de apatica zi de luni, cand am fost si sunt si o sa mai fiu unul din nefericitii care astazi este la munca, dumnezeu stie de ce. Totul e inghetat, desi afara e cald de mori, nimeni nu e in stare de nimic si unii sunt alergici la puful de plop – printre care si eu. O forma mai usoara de alergie, e drept, dar tot alergie se numeste. Si nici nu plecam mai devreme. Imi doream de dimineata sa ma duc sa alerg, dar cred ca ma duc, ma schimb in echipament si adorm pe banca din vestiar, invelita cu prosopul si cu adidasii sub cap.

Maine se leneveste – dupa cum se poate intelege de mai sus, imi doresc sa dorm 100 de ani. Astenie, plictis, apatie, nu stiu ce e – sau poate ma simt asa de ingrozitor de secular de obosita pentru ca trebuie sa, cum ar zice americanii, do my taxes. Si numai gandul imi provoaca alergii crunte si imi vine sa stranut impozite.

Cand trece si timpul asta?! Maine e mai?! Ceva e in neregula cu vremea, cu fuga ei, cu graba… Trebuie sa ne oprim, macar putin!


2 Comments on “Weekend inflorat”

  1. 1 Iulia said at 12:09 pm on May 1st, 2012:

    Daca as putea opri timpul, as pune pauza pe la varsta de 8 ani, cand cutreieram toate dealurile in cautare de fragi si mancam cascaval pe sub copaci. Ah, stai! Pot sa fac asta si acum, nu? :))) Si totusi nu o fac. Cine o fi de vina? Timpul? Nu cred.

  2. 2 sunkissed said at 8:40 am on May 3rd, 2012:

    Oh, poti sa o faci, numai ca nu ar mai fi la fel si pentru asta chiar timpul e de vina :)


Leave a Reply