Chiar nu-mi place schimbarea

Posted: May 12th, 2012 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie, La naiba!, On the eighth day God created coffee | Tags: , , , , , | 3 Comments »

Mi-am dat seama saptamanile astea ca sunt, intr-adevar, a creature of habit. Uneori imi trece, insa alteori ma bag in vizuina si dau cu pietre in cei care incearca sa intre sau sa ma scoata din ale mele.

As vrea sa spun ca am facut multe lucruri grozave, in saptamanile astea. Dar nu e adevarat. Nici macar o amarata de carte de 150 de pagini nu am reusit sa termin (Momo, de Michael Ende). Merg la sala, alerg pana imi cad picioarele, merg cu bicicleta la munca si imi fac planuri care, majoritatea, nu devin realitate. Cu alte cuvinte, this is my habit. Adica iar am nimerit putin in scorbura. Numai ca, vezi tu, nici ca-mi pasa.

Ultima data cand am alergat dupa piticul de la capatul curcubeului, am renuntat, de atata alergat. Nu am rezistenta. Cand am incercat sa-mi schimb culoarea preferata, n-a iesit nimic bun. Si cand am inceput sa port parul cu altfel de carare, iarasi nu pot spune ca a curs lapte si miere.

Cred ca e cazul sa nu mai astept laptele si mierea si sa admit ca e mult mai bine cand cana de cafea e plina si caietul meu rosu e plin de planuri. Am o presa franceza acum care a reusit sa schimbe radical modul in care vad cafeaua – e cam singura schimbare la care sunt gata sa inchid ochii.

Probabil ca sambata viitoare la ora asta o sa fiu la mare. Ar fi si cazul.


3 Comments on “Chiar nu-mi place schimbarea”

 1. 1 ionut said at 10:49 pm on May 12th, 2012:

  Fara planuri macar o data in viata ne-ar lua mai mult sa ajungem acolo unde ne-ar placea.
  Se spune ca un plan prost e mai bun decat niciun plan.

  Cat despre schimbare, sunt din ce in ce mai convins ca e singura constanta din viata noastra :)

 2. 2 Ring de dans said at 2:19 pm on May 16th, 2012:

  La mare, la soare, si asta-i o schimbare :))
  Sa ai parte de vreme buna!

 3. 3 sunkissed said at 11:59 pm on May 16th, 2012:

  Heh, la planuri proaste chiar ma pricep!
  Asadar, cum se pare ca NU o sa fie vreme buna… marea se amana pentru la vara :)


Leave a Reply