Ar trebui sa purtam mai des dungi

Posted: May 23rd, 2012 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Poate ca, daca am purta mai des dungi, ne-am putea intari convingerea ca suntem, de fapt, niste tigri. Sau zebre, dar depinde de cat de mult ne place sa fim pradatori sau prada. Probabil ca dungile ar schimba modul in care ne raportam la altii si am reusi, din cand in cand, sa scoatem coltii si sa zgariem pe cei ce merita.

Purtand dungi si fiind tigri – sau zebre, probabil ca nu am mai acorda atata credit parerii altor persoane si nici nu am acorda atata atentie trecutului. Nu am fi constant nemultumiti si nu am fi nostalgici, nu am reusi sa mai glorificam trecutul si sigur-sigur nu am avea schelete in dulap, caci ce tigru sau zebra isi bat capul cu astfel de lucruri?!

Purtand mai des dungi, eventual am ajunge sa ne ascultam instinctul care intotdeauna asculta de prezent si de nevoile tale personale. Am valoriza mai mult momentele de genul “acum, aici” si am fi in stare sa citim o carte pana la capat fara sa ne fuga mintea.

Dar vezi tu, nu prea purtam dungi si ne plangem ca viata e grea, salariile sunt mici, noi suntem prea grasi, n-ai unde sa bei o bere in centrul vechi, afara ploua de 2-3-11 zile, oamenii sunt prosti si nu stiu sa scrie, oamenii sunt prea destepti si scriu haotic si tot asa.

Azi port dungi si totusi nu ma simt deloc mai curajoasa.Leave a Reply