Accepting the demons

Posted: June 11th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, On the eighth day God created coffee | Tags: , , , | No Comments »

Asta este o treaba la care nu m-am priceput niciodata. Sa-mi accept demonii si sa-mi accept chestiile care ma irita, fara sa ma gandesc daca o fi rau sau bine. Ce mai conteaza daca e rau sau bine, conteaza ca nu ma simt bine si ca ar trebui sa imi accept aceste stari.

Cu totii avem ghimpi in coaste, fie ca recunoastem sau nu. Si daca recunoastem, ce o sa ni se intample? O sa fim considerati nebuni? Invinsi? Ciudati? Extremi? Si, ce? De parca pana acum nimeni nu ne-a judecat niciodata. Si chiar daca am fi nebuni, invinsi, ciudati, extremi, tot nu reusesc sa vad vreo problema.

In weekend mi-a fost cald; semn clar ca a venit minunata vara. Caldura, moleseala, gandurile atat de lenese, povestile zise noaptea, berile reci care se incalzesc imediat, planurile care nu mai incap nicaieri, bilete de avion, chestii concrete – toate arata altfel sub soarele de vara. Mai bine, as zice.

In alta ordine de idei, nu mai stiu care, dupa ani intregi de baut cafea si incercat orice de la Amigo la cafea la nisip am descoperit Cea Mai Buna Cafea: cea la presa, proaspat macinata, cu o jumatate de lingura de miere. Am zis!Leave a Reply