Vara in oras

Posted: June 15th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , | 2 Comments »

Vara in Marele Oras vine cu o cafea la filtru. Vine cu unghii galbene, cu drumuri bine planificate. Cu liniste si totusi nu prea. Vara in Marele Oras vine cu graba, stres, aglomeratie.Vara in Marele Oras vine si pleaca mai repede ca inainte. Orasul se comprima, mi se pare, se strange, se condenseaza mai mult si mai mult si mai mult pana cand o sa ramana un strop complex de transpiratie, autobuze, cafele, beri, indoieli, planuri si task-uri. Si de la atata presiune, o sa explodeze.

Vara in Marele Oras ma lasa descumpanita. Nu stiu altii cum sunt, eu stiu insa de ce imi doresc asa de tare sa plec de aici si sa imi vad de drumuri. De asta mi-as dori sa am 3 luni vacanta. Mi-as dori sa nu mai simt chingile orasului, sa nu mai vad prapastii, sa nu mai imi fac asa de multe griji pentru asa de multi tampiti. Oribil de multi.

M-am gandit in zilele astea, daca va vine sa credeti, si ce o sa fac vara viitoare. M-am gandit ca peste 3 ani schimb prefixul si am simtit o durere surda in piept. M-am simtit apasata de timp si am simtit ca si eu ma strang, ma compactez ca un PET dus la reciclat.

Asa ca trag aer in piept, ma duc la Street Delivery si OST Fest ca sa ma desfac iar si curand de tot o sa ma apuc sa imi fac bagajul. Altfel, simt ca nu voi reusi sa scap fara sa imi apara, in acest an, primul fir de par alb.


2 Comments on “Vara in oras”

  1. 1 chirici said at 1:20 pm on June 15th, 2012:

    :)…m-ai facut sa rad…ce probleme ai cu prefixul?:)…esti mititica rau:)…nu cred ca ai motive sa-ti faci probleme…vad ca esti o tipa realizata…chiar mai mult decat atat…scuza-mi limbajul de lemn…eu,spre deosebire de tine,nu am pic de talent la exprimare:P

  2. 2 sunkissed said at 2:53 pm on June 15th, 2012:

    Am probleme cu prefixul; peste 3 ani bate la usa marele 3-0. Dar pana atunci, da, o sa ma bucur de timpul ramas :D


Leave a Reply