Vara numar zilele

Posted: June 18th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 2 Comments »

Intotdeauna am ceva de asteptat, vara. O vacanta, un drum, un concert, o intalnire. Ca un copil care tocmai a primit un abac, stau si ma uit in calendar si tot numar, adun si scad, pana cand ajung sa cred ca am gresit pe undeva si nu e bine, asa ca o iau de la capat.

Nu sunt o persoana rabdatoare, cu atat mai putin lunea, cu atat mai putin lunea cand sunt obosita si nu stiu cum se face ca sunt mai mereu obosita lunea.

Am foarte multe planuri in desaga si chestia asta a ajuns sa ma oboseasca mai tare ca indeplinirea lor. Sunt chestii concrete, chestii “de oameni mari” pe care le tin acolo si mi se pare asa de ciudat; mai ciudat chiar decat faptul ca eu vara numar zilele.

Oricum. In 3 saptamani o sa fiu mai usurata de un drum. Merg in cel mai induiosator de trist si totusi plin de viata oras din lume; asa mi se pare mie a fi Lisabona.

Dar pana atunci, e luni, sunt obosita, numar zilele si as sta aici, azi, pe canapeaua mea galbena, sa le numar de mai multe ori, pana in seara.


2 Comments on “Vara numar zilele”

  1. 1 Raluca said at 9:44 pm on June 27th, 2012:

    Ce e si mai trist vara in afara de aritmetica pe teme calendaristice, este rapiditatea cu care trec toate cele asteptate, numarate si impartite la lunile calde. Trec de parca cel mai important era sa le asteptam, nu sa le traim… O sa-i transmit Lisabonei ca abia astepti sa o vezi.

  2. 2 sunkissed said at 12:13 pm on June 28th, 2012:

    Intr-un fel incep sa cred ca era mai important sa le asteptam :) Spune-i, te rog. Inca 2 saptamani :D


Leave a Reply