Don’t Panic

Posted: June 20th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Don’t panic, este doar o raceala de miez de vara, isi zise Silvia ei insasi, sufland nasul pentru a 10043-a oara. Ce poate sa fie mai nasol de atat? O gripa in miez de vara, banuiesc. Oricum, am resimtit intotdeauna o pasiune sfasietoare fata de febra, nas infundat si dureri de cap in vreme ce afara sunt 125 de grade si nu bate vantul.

Cand am inceput sa scriu, mi-am dat seama ca de sambata incep fiecare dimineata pe principiul “abia astept sa se termine ziua asta”. Ceea ce e foarte nasol, fireste. Dar nu am reusit inca sa descopar secretul pentru a te bucura de viata in timp ce esti racit.

Ca mai intotdeauna, raceala ma impiedica sa spun ca am facut ceva notabil, cu exceptia faptului ca am fost la Motorhead duminica. M-am bucurat de linistea de acasa si de un sentiment frumos si cald de bine si de firesc, dar cam atat. Mintea mea e blocata si incearca din rasputeri sa scoata nasul din servetel, din chestii concrete si din planuri si mai concrete. As vrea sa pot sa scriu ca citesc, ca ascult muzica, ca ma gandesc la diverse chestii abstracte. Dar inca nu pot. Eh. Inca putin – conform calculelor mele, azi ar trebui sa fie cel mai rau, iar de maine sa fie mai bine.

PS: Cred ca sunt alergica la paracetamol, ceea ce s-ar dovedi a fi trist. Ori asta, ori sunt alergica la soare, ceea ce cred ca ar fi si mai rau.Leave a Reply