Experiment?

Posted: June 21st, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Mi-as dori sa am voie, o saptamana sau o luna sau macar cateva ore, sa fac ceea ce imi place. O sa spuneti ca nu ma opreste nimic si ca pot sa incep sa fac asta chiar de azi, fara sa cer permisiunea nimanui. Eu va pot spune ca am mai crescut, nu mai cred (asa de tare) in povesti si nici macar nu stiti ce imi trece mie prin cap, ca sa va dati seama despre ce vorbesc exact.

Dar nici nu o sa va spun, pentru ca aici pot sa fiu cat de misterioasa vreau eu sa fiu. Mi-as dori doar sa stiu ca ceea ce o sa fac, spun sau aleg nu o sa aiba nicio consecinta negativa. Sa incerc numai, dar fara efectele ulterioare care nu vor fi placute.Un fel de have your cake and eat it, too, paharul care se umple singur, ulciorul care merge de infinite ori la apa si tot asa.

Asta pentru ca mi-am dat seama de mult ca ceea ce ma enerveaza pe mine, printre altele, este faptul ca in viata asta nu ai cum sa fii ubicuu. Si pentru ca nu ai cum sa fii ubicuu, evident ca eu reactionez ca un copil, trantesc si arunc cu chestii in capul eu si mi-as dori sa  fie altfel.

Probabil ca e in firea mea sa fiu permanent nemultumita. Probabil ca e in firea tuturor sa fie nemultumiti si poate ca unii resimt asta ca pe o problema majora, in vreme ce altii au invatat sa traiasca fara griji in privinta faptului ca nu le poti incerca pe toate. Ca mananci prajitura si ea dispare. Ca nu ti se umple singur paharul dupa ce il bei. Ca ulcioarele – ei bine, ai noroc daca le poti folosi si a doua oara.

Nu stiu; stiu numai ca azi mi-as dori sa experimentez. Maine s-ar putea sa imi treaca.Leave a Reply