Folosesc prea mult din mine

Posted: July 2nd, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , , , | 2 Comments »

Uneori ma gandesc ca poate ar trebui sa ma pastrez. Alteori ma intreb, pentru ce sa ma mai tot pastrez, oare? Mi-am economisit bucati din suflet ani intregi, pentru ca ele sa se consume oricum de la sine. Si cand numar, ce sa vezi – tot imi iese pe minus.

Incep sa fiu nemultumita de cum ma vad, la modul frivol, fizic, si ma intreb daca asta are vreo legatura cu faptul ca in interior nu mai putrezeste nimic. Poate ca trebuie sa-ti stea parul extraordinar de aiurea ca sa poti sa te simti bine in sufletul tau, tu cu tine. Nu stiu. Obisnuiam sa cred in echilibru si inca o mai fac… dar nu-mi plac situatiile astea ambigue.

Ma apropii de vacanta nr. 1 si ma intreb daca o sa treaca asa de repede cum imi imaginez. Relativitatea timpului e o chestie pe care eu o traiesc din plin, se pare.

In rest, nu stiu. M-am inmuiat de tot. De la caldura, de la nunti, de la fericiri, de la tristete, de la parul care sta aiurea, de la faptul ca iar nu mai merg la sala, nu stiu. Vara asta este o vara hedonista, asta e clar.


2 Comments on “Folosesc prea mult din mine”

  1. 1 Raluca said at 1:04 pm on July 2nd, 2012:

    Cred ca umanitatea din tine te ajunge din urma, iti cere sa faci o pauza si sa-ti permiti sa fi doar om, sa lasi imaginea pe care tu o vrei perfecta, sa fie calda, nostalgica si chiar nedumerita… de la caz la caz. Probabil vacanta si vara, pauza in general iti da ragazul de a observa mici fisuri, dar intotdeauna e de bine, e ca si cand tragi aer adanc in piept inainte de a continua drumul.

  2. 2 sunkissed said at 2:00 pm on July 2nd, 2012:

    Asa imi place si mie sa cred. Asta sau ma transform intr-un om foarte frivol :))


Leave a Reply