Cald, monser

Posted: July 3rd, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 5 Comments »

Nu stiu de ce ma plang de caldura. Probabil pentru a fi in rand cu lumea buna. Se pare ca e o moda sa te plangi de cel mai misto anotimp din  lume. Serios, oameni, nu e asa de rau. Majoritatea din voi oricum petreceti 8-10 ore pe zi in medii cu temperatura controlata. Iar acolo va plangeti de aerul conditionat care va bate fix in ceafa.

Eu cred ca cearta asta pe aerul conditionat si telecomanda si numarul gradelor din birou este doar o metoda mai voalata de a da frau liber frustrarilor si sentimentelor negative. Cred ca de-asta asteapta toata lumea, mai mult sau mai putin in secret, sosirea temperaturilor de 30+. Ca sa ai cum sa te rastesti, in sfarsit, la oamenii care te streseaza.

In afara de faptul ca e cald, m-am reapucat de citit la modul serios. Nu as fi crezut niciodata ca asta o sa se intample cand eu, aparatoarea cartii in format clasic, o sa ma apuc de citit pe tablete si alte minunatii. Nu am constatat cat de de bine sa ai atatea carti la dispozitie, oricand cu tine. De cand citesc asa, modern, am citit mai mult H. Murakami ca oricand, ceea ce e bine. Altfel nu stiu daca as fi avut dispozitia sa imi cumpar 5 carti de-ale lui pana sa ma prind cum scrie (stiu, sunt mai grea de cap). Fireste, o sa iubesc cartile si mirosul lor si cum se simte pagina sub degete intotdeauna. Numai ca acum imi dau seama ca o carte pe tableta nu inseamna ca uiti de o carte adevarata.

Inca o saptamana si intru in primul concediu din anul asta. Incredibil ca ajung, in sfarsit, in Lisabona. Incredibil ca asta coincide cu primul concert Radiohead si primul concert The Cure pentru mine. Multe chestii sunt incredibile, daca ma uit la anul asta. Uneori asta ma face sa ma strang, sa ma inchid, sa ma fortez sa fiu mai rationala decat trebuie, dar bine ca imi trece repede. E prea cald pentru astfel de eforturi interioare – stupide, de altfel.


5 Comments on “Cald, monser”

 1. 1 ipo said at 4:14 pm on July 5th, 2012:

  Kindle? Ma tenteaza si pe mine unul, cel mai ieftin, eventual; second hand, poate asa ma reapuc si eu de citit…

 2. 2 sunkissed said at 5:04 pm on July 5th, 2012:

  Pana acum am citit pe iPad, dar tot Kindle vreau si eu sa imi iau.

 3. 3 ipo said at 1:17 pm on July 6th, 2012:

  M-am jucat un pic cu ala cel mai ieftin, sustinut de reclame, cumparat direct de pe Amazon, si e foarte misto sa citesti pe el. Singurul dezavantaj e ca ecranul nu e luminat, tot ai nevoie de o veioza seara. :)

 4. 4 sunkissed said at 1:58 pm on July 6th, 2012:

  As vrea unul care este si luminat… Asta mi-a placut cel mai mult, ca nu mai stateam cu veioza noaptea :D

 5. 5 sunkissed said at 5:36 pm on August 17th, 2012:

  Am primit Nook :D Nu e iluminat, dar spre surprinderea mea nu e un impediment. O sa ii iau lampita care se ataseaza, sa-mi fac un moft. Este absolut minunat, il ador!


Leave a Reply