Si uite asa se facu aproape vineri

Posted: July 5th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Nu stiu altii cum sunt, insa mie ziua de vineri imi pare cea mai lunga. Nu de alta, dar pentru mine vinerea incepe undeva pe la ora 5, joi. Deja gandurile sunt departe, orice mail e degeaba, mainile scriu infrigurate despre vacante, ganduri dulci si alte molaciuni.

Am intrat in status quo. Ca si asta iarna cand ma plangeam de aproape acelasi lucru (vine vacanta, nimeni nu are chef etc), si acum mi se pare ca toata lumea ar trebui sa intre in status quo o data cu mine. Dar cum sa va zic, eu nu stiu prea multa economie mondiala si nu realizez consecintele reale ale unui moment in care intreaga lume isi baga picioarele.

Asa ca, de aici, de la biroul meu, ma multumesc sa imi mai strang bruma de concentrare pentru inca trei zile, din care luni o sa fie cel mai rau (Pulp se termina undeva la 1:30, iar eu fara somn fac… cum sa zic… inimaginabil de urat). Apoi o sa obosesc in vacanta; dar ce oboseala placuta o sa fie.

Am impresia ca nu mai scriu cu negru, nu mai gandesc cu negru, nu mai sunt cu negru. Cum ar zice o prietena de cand eram mai mica si infinit mai naiva, “nu ai impresia, ci ti se pare”. Asa sa fie, oare?Leave a Reply