A sunkissed world

27 Jul, 2012

Unde-s femeile de odinioara?

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

In ultima vreme, pe langa probleme mai mult sau mai putin inventate, am observat ceva cel putin ciudat. Si enervant.

Femeile sunt din ce in ce mai retardate. Nu toate, fireste – dar unele, da. O sa va explic si de ce.

Noi, muierile, suntem, intr-o proportie destul de mare, iubitoare de frumos. Mai ales de frumos in viata noastra, in dulapul nostru si in portfardul nostru. Ne place sa ne impopotonam, sa ne luam haine care credem ca ne pun in valoare, sa dam banii pe parfumuri, lacuri de unghii, inele si alte zorzoane etc, cu scopul de a fi placute, de a intoarce capete sau, bine, fie, fac o concesie,  “de a ne simti bine in pielea noastra”.

In acelasi timp insa, pentru unele dintre noi, ar fi absolut grozav daca toaaate aceste chestii pe care noi le facem/cumparam/incercam nu ar fi observate de catre porcii de barbati.

La alta concluzie nu am putut sa ajung de cand, discutand cu alte domnisoare, mi-am dat seama ca femeile nu mai stiu sa primeasca un compliment. De fapt, cred ca notiunea de “compliment” a disparut total pentru ele, alaturi de cea de “bun simt”. Altfel, de ce aud tot felul de conversatii aberante de genul: “Portarul mi-a zis <buna dimineata, domnisoara frumoasa>. Porcul slinos. Se da la mine!” sau  “Un vanzator de la magazin mi-a zambit si mi-a  urat o zi buna. Porcul slinos. Se da la mine”. Sau: “Amicul meu Ghita mi-a spus ca imi sta bine cu tunsoarea noua. Porcul slinos. Se da la mine”.

Bai, doamnelor. WTF?! In loc sa va bucurati ca cineva va zambeste, ca oamenii apreciaza cum va prezentati in lume, in loc sa fiti vesele ca va incepeti ziua cu un “buna dimineata si o zi frumoasa” spus cu un zambet mare pe fata de nenea care va face cafeaua in loc de un “Poftiti restul” suierat in sila, voi va tineti coada pe sus si confundati fiecare gest misto si normal si cavaleresc cu o invitatie la sex?! Fiecare domn care va face un compliment este egal pentru voi cu muncitorii care va fluiera de pe schele si va spun ce v-ar face daca v-ar prinde?

Pai sa nu cred eu ca unele dintre voi merita ce li se intampla? De genul, barbati care le refuza desi voi “stiati sigur” ca v-ar vrea alaturi in pat sau in viata, pentru ca v-a tinut usa o data cand ati venit la birou sau barbati care profita de faptul ca voi confundati un “buna” cu un “hai sa ne pipaim” si tot asa.

Of. Mi-e mila de barbatii galanti, zau. Si nu pot decat sa sper ca vor avea norocul sa intalneasca in viata de femei adevarate, care sa stie, dracului, sa se lase complimentate si sa spuna “multumesc”. E atat de simplu.

Share this: Twitter | Facebook

1 Response to "Unde-s femeile de odinioara?"

1 | delaskela

July 28th, 2012 at 6:51 am

Avatar

corect

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

July 2012
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki