Unde-s femeile de odinioara?

Posted: July 27th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , | 1 Comment »

In ultima vreme, pe langa probleme mai mult sau mai putin inventate, am observat ceva cel putin ciudat. Si enervant.

Femeile sunt din ce in ce mai retardate. Nu toate, fireste – dar unele, da. O sa va explic si de ce.

Noi, muierile, suntem, intr-o proportie destul de mare, iubitoare de frumos. Mai ales de frumos in viata noastra, in dulapul nostru si in portfardul nostru. Ne place sa ne impopotonam, sa ne luam haine care credem ca ne pun in valoare, sa dam banii pe parfumuri, lacuri de unghii, inele si alte zorzoane etc, cu scopul de a fi placute, de a intoarce capete sau, bine, fie, fac o concesie,  “de a ne simti bine in pielea noastra”.

In acelasi timp insa, pentru unele dintre noi, ar fi absolut grozav daca toaaate aceste chestii pe care noi le facem/cumparam/incercam nu ar fi observate de catre porcii de barbati.

La alta concluzie nu am putut sa ajung de cand, discutand cu alte domnisoare, mi-am dat seama ca femeile nu mai stiu sa primeasca un compliment. De fapt, cred ca notiunea de “compliment” a disparut total pentru ele, alaturi de cea de “bun simt”. Altfel, de ce aud tot felul de conversatii aberante de genul: “Portarul mi-a zis <buna dimineata, domnisoara frumoasa>. Porcul slinos. Se da la mine!” sau  “Un vanzator de la magazin mi-a zambit si mi-a  urat o zi buna. Porcul slinos. Se da la mine”. Sau: “Amicul meu Ghita mi-a spus ca imi sta bine cu tunsoarea noua. Porcul slinos. Se da la mine”.

Bai, doamnelor. WTF?! In loc sa va bucurati ca cineva va zambeste, ca oamenii apreciaza cum va prezentati in lume, in loc sa fiti vesele ca va incepeti ziua cu un “buna dimineata si o zi frumoasa” spus cu un zambet mare pe fata de nenea care va face cafeaua in loc de un “Poftiti restul” suierat in sila, voi va tineti coada pe sus si confundati fiecare gest misto si normal si cavaleresc cu o invitatie la sex?! Fiecare domn care va face un compliment este egal pentru voi cu muncitorii care va fluiera de pe schele si va spun ce v-ar face daca v-ar prinde?

Pai sa nu cred eu ca unele dintre voi merita ce li se intampla? De genul, barbati care le refuza desi voi “stiati sigur” ca v-ar vrea alaturi in pat sau in viata, pentru ca v-a tinut usa o data cand ati venit la birou sau barbati care profita de faptul ca voi confundati un “buna” cu un “hai sa ne pipaim” si tot asa.

Of. Mi-e mila de barbatii galanti, zau. Si nu pot decat sa sper ca vor avea norocul sa intalneasca in viata de femei adevarate, care sa stie, dracului, sa se lase complimentate si sa spuna “multumesc”. E atat de simplu.


One Comment on “Unde-s femeile de odinioara?”

  1. 1 delaskela said at 6:51 am on July 28th, 2012:

    corect


Leave a Reply