Unde mi-o fi mintea?

Posted: August 3rd, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine, Gânduri în corabie | Tags: , , , , , , | No Comments »

Este august si totul este atat, atat de potrivit. Cum era si ieri seara extrem de potrivit, la plimbare prin niste farame de Bucuresti care imi amintesc de ce nu plec inca, ascultand un om cu o chitara langa garduri impodobite cu luminite de Craciun si vazand oameni, vieti, caini, franturi din vieti cu care nu te vei mai intalni.

Mintea mea este in vacanta la mare, in august. Mintea mea pune STOP. Atat de simplu, fara sa-i pese prea mult. Mintea mea si sufletul meu se bucura ca e August si ca s-au lamurit multe dileme, cum ar fi cele de aici:

una vez en la vida
debo encontrar dentro de mi
una noche de agosto
mi alma perdida
que arroje al mar”.

In august, totul e mai bine, desi intrezaresti sfarsitul. Toamna ameninta greu si, o data cu ea, si retrospectiva lunilor de vara in care toata lumea are impresia ca va face lucruri mari, pentru a constata, in august, ca nu s-a intamplat nimic in afara de o vaicareala continua cum ca e prea cald, prea frig, prea politica si toate cele.

Mintea mea se plimba cu masina prin August si n-are carnet.Leave a Reply