Changing of the guards*

Posted: August 6th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 4 Comments »

*Aici

Imi adun curajul pentru a implini o varsta. 27. Mi se pare asa de ciudat de mult, ca ma sperii. Am aspiratii, vise si planuri de 16, si cand colo in fiecare dimineata dau cu capul de pragul de sus.

Ce imi doresc de la 27? Iluminare. Trebuie sa existe o revelatie suprema, alta decat cele de pana acum, una care sa aseze si ultimele lucruri care mai sunt de asezat si care trebuie asezate.

Pentru anul asta, am ales Roma de ziua mea. Tot cu mare, tot cu nisip, tot cu nostalgii. Nu stiu unde o sa fiu cand cititi randurile astea, pentru ca am programat postarea, ca in fiecare an. Stiu ca o sa fiu langa un oras vechi, plin de ruine care sunt pozate si despre care se scriu romane, cam asa cum am facut si eu cu ruinele mele.

Sa nu-mi spuneti ca 27 nu e mult. Sunt convinsa ca nu e. Doar pentru mine, in cel mai subiectiv mod, e mult. Ma face sa ma distantez de timp, cumva. Daca 25 a fost aproape o tragedie salvata de Venetia si 26 a fost un timp al aritmeticii sufletului, 27 as vrea sa fie altceva si chiar mi-as dori, mi-as dori mult sa nu fiu trista.

Roma, deci. Fontana di Trevi o sa auda niste chestii interesante de la o fata de 27 de ani.


4 Comments on “Changing of the guards*”

 1. 1 Roxx said at 1:26 am on August 6th, 2012:

  La multi ani !:* sper sa ai parte de noi impliniri !:)

 2. 2 Raluca said at 11:38 am on August 8th, 2012:

  La mulţi ani! Să ştii că 27 e o vârstă foarte frumoasă, chiar dacă anii nu sunt chiar puţini în buletin. Părerea mea e că poţi să mai stai liniştită câţiva ani până la 30, că apoi încep alte discuţii despre vârstă. So, enjoy!

 3. 3 sunkissed said at 10:31 pm on August 15th, 2012:

  Hey, multumesc! Pana acum e bine la 27 : )

 4. 4 A sunkissed world » Blog Archive » Unde pleacă Silvia în Vacanță? said at 12:04 pm on June 2nd, 2014:

  […] recapitulăm: anul trecut am fost de ziua mea în Bruges și la Paris în toamnă, în 2012 am fost în Roma de ziua mea și la Lisabona puțin înainte, în 2011 am fost în faliment așa că am fost în […]


Leave a Reply