Scurte, din vacanta

Posted: August 15th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , , | No Comments »

Long time, no blog. Intre timp s-a intamplat ca

- Am primit Nook si asta mi-a ocupat tot timpul. Si cand zic tot timpul vreau sa zic TOT TIMPUL. Am reusit sa termin Dance, Dance, Dance de H. Murakami, inceputa acum multe secole, si mai am putin si termin acum American Gods.

- Am fost la Roma unde a fost… ceva deosebit, vorba aceea. Este un oras aproape perfect, asa cum de altfel ar trebui sa fie orice oras. E un oras dorit, cautat, asteptat, si stie asta. Am vazut multe multe multe chestii pe care ma bucur enorm ca am avut sansa sa le vad, am mancat mancare buna si m-am intors cu amintiri pentru o viata.

Roma e orasul perfect in care sa implinesti 27 de ani, pe strada, intre o biserica si o osterie. E orasul celor de 27 de ani, care simt ca nu mai apartin niciunei grupe de varsta, orasul celor care nu stiu unde se indreapta si au impresia ca ar trebui sa stie, la varsta asta. Roma e orasul celor avizi sa descopere, sa simta, sa vada si sa incerce sa isi lamureasca nelamuririle. Numai ca Roma nu-ti ofera nicio lamurire. Roma iti spune, nonsalant, “si ce daca, mai ia o cafea, o inghetata, la vita e bella”. Si a fost si este si ca sa vezi, tot 27 de ani am.

- Am fost si la Tivoli, la Villa d’Este, unul din cele mai frumoase locuri unde mi-a fost dat sa ajung pana acum. Absolut fantastic, verde, fantani, labirint, mixul perfect intre istorie si natura.

- Am fost si la Nettuno, la plaja – inca o plaja pe care o trec pe lista locurilor unde am dormit. Minunat, sezlong, curat, apa limpede, civilizatie. Lasa, ma duc acum in Vama Veche si imi trec fitzele numaidecat.

- Am fost si acasa unde mi-am depus actele pentru schimbarea buletinului. Inca putin, inca niste ore de condus si o sa ma vedeti pe soselele patriei. May God have mercy on your souls.

Si s-au mai intamplat chestii, unele grozave, altele foarte triste la care inca nu vreau sa ma gandesc, dar asa e in viata, iei ce ti se ofera si incerci sa faci din toate ceva frumos.

Cu acest zen in buzunar, de maine ma intorc la munca. Yay.Leave a Reply