A sunkissed world

17 Aug, 2012

You’re only as old as you feel… bullshit

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor|La naiba!

Pana una, pana alta, ai exact varsta pe care o ai. Nici mai mult, nici mai putin. Degeaba ma bucur ca un catel care primeste Pedigree-ul preferat cand mi se spune ca arat de 16 – tot 27 am. Degeaba ma umflu in piele cand mi se spune (mai rar, ce-i drept) ce gandire matura am. Tot gandire de 27 am.

Incep sa ma cunosc din ce in ce mai bine si ma confrunt, in fiecare dimineata, cu doua sentimente contradictorii: unul cum ca as fugi in directia total opusa mie si inca unul ca mi-as dori sa petrec mai mult timp impreuna cu mine.

Pana la urma, am varsta pe care o am si sunt fericita. Cred ca e timpul sa incetez sa mai numar. Am capul plin de cifre, desi nu pare. 9 ani de absenta. 11 luni de rai. 201 ganduri inainte de culcare. Aproape 40 de pierderi. 9 ore pe zi fiind total altcineva si in acelasi timp eu. 5 ani de munca. 5? Da, se fac acum 5. Si inca vreo cateva mii de siruri de numere. Am momente in care ma apuc sa numar zilele cu precizie de ceasornic de cand, sa zicem, am mancat ultima salata verde simpla. Si tot asa, chestii absurde. Absurde tare; de zici ca mi-am ratat menirea in viata.

Asa ca, da, eu zic ca e timpul sa nu mai numar. E timpul sa imi caut nisipul prin par, gandurile pe cer, sa ma uit mai atent la mana stanga, sa visez fara sa mai numar oi… si multe alte chestii care nu implica cifrele. Aritmetica nu mi-a placut, oricum, niciodata.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "You’re only as old as you feel… bullshit"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

August 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki