You’re only as old as you feel… bullshit

Posted: August 17th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , , , | No Comments »

Pana una, pana alta, ai exact varsta pe care o ai. Nici mai mult, nici mai putin. Degeaba ma bucur ca un catel care primeste Pedigree-ul preferat cand mi se spune ca arat de 16 – tot 27 am. Degeaba ma umflu in piele cand mi se spune (mai rar, ce-i drept) ce gandire matura am. Tot gandire de 27 am.

Incep sa ma cunosc din ce in ce mai bine si ma confrunt, in fiecare dimineata, cu doua sentimente contradictorii: unul cum ca as fugi in directia total opusa mie si inca unul ca mi-as dori sa petrec mai mult timp impreuna cu mine.

Pana la urma, am varsta pe care o am si sunt fericita. Cred ca e timpul sa incetez sa mai numar. Am capul plin de cifre, desi nu pare. 9 ani de absenta. 11 luni de rai. 201 ganduri inainte de culcare. Aproape 40 de pierderi. 9 ore pe zi fiind total altcineva si in acelasi timp eu. 5 ani de munca. 5? Da, se fac acum 5. Si inca vreo cateva mii de siruri de numere. Am momente in care ma apuc sa numar zilele cu precizie de ceasornic de cand, sa zicem, am mancat ultima salata verde simpla. Si tot asa, chestii absurde. Absurde tare; de zici ca mi-am ratat menirea in viata.

Asa ca, da, eu zic ca e timpul sa nu mai numar. E timpul sa imi caut nisipul prin par, gandurile pe cer, sa ma uit mai atent la mana stanga, sa visez fara sa mai numar oi… si multe alte chestii care nu implica cifrele. Aritmetica nu mi-a placut, oricum, niciodata.Leave a Reply