Nu vreau sa se termine vara

Posted: August 29th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Vara se va termina cu un BANG. O sa finalizez un proiect la care lucrez de 3 saptamani fix vineri, pe 31. Si trebuia sa mai fie un proiect gata tot vineri, dar s-a amanat, thank god, ca simteam ca explodez —> working rant, boring, right? Asa ca o sa incetez, sper sa fie ultima oara cand scriu d-astea.

Din aceasta cauza plus multe alte lucruri ce tin tot de activitatile de om mare (apropo: joi la dentist, marti la pilates, probabil azi ma inscriu la scoala de soferi, telefon nu stiu cand imi iau, sunt inca in cautari si e interesant sa cauti ceva si ieftin, si grozav. Asa ca, da, sunt pe drumul cel bun – cred), am uitat ca se termina vara.

Panica.

Vara asta am facut ce am vrut. A fost minunata. Inca este. Mai sunt 3 zile si istoria ne invata ca in 3 zile lumea se poate da cu fundul in sus. Uite, pe final de vara Cristi Minculescu pleaca de la Iris – cine ar fi zis?

De aceea sunt si mai perplexa in fata faptului ca se termina vara si sunt si mai perplexa in fata toamnei care se simte deja in aer, in copaci, pe cer, in gustul de amar de gutuie, in mainile care se racesc imediat in drumul spre metrou, in gandurile care deja valseaza pe langa tine  si tot asa…

O sa imi fac o prajitura, o sa o mananc in varf de pat si o sa ma gandesc ca It’s not dark yet, but we’re getting there.


2 Comments on “Nu vreau sa se termine vara”

  1. 1 alexandra said at 11:13 pm on August 30th, 2012:

    Buna, am dat peste un comment al tau mai vechi despre faptul ca ai dermatita seboreica si urmezi un tratament.
    Si eu sufar de aceasta afectiune si as vrea sa stiu daca ai gasit vreun tratament care sa dea rezultate pt ca eu am incercat o multime de creme, unguente, ceaiuri si degeaba.
    Mersi.

  2. 2 sunkissed said at 12:35 am on August 31st, 2012:

    Hey, acum nu mai urmez tratament special, folosesc produsele de la Bioderma din gama DS (DS vine chiar de la dermatita seboreica :) ) Pe mine m-a ajutat f mult un dermatolog, iti sugerez sa gasesti unul bun care sa te ajute sa descoperi exact ce functioneaza la tine, pt ca organismul raspunde diferit. De ex: la Nizoral am reactionat bine, apoi a fost absolut dezastruos, pentru ca in urma cu cateva luni sa incerc din nou si sa am iar rezultate… depinde foarte mult de organism si de starea ta.


Leave a Reply