I lived; what next?

Posted: September 4th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 3 Comments »

Asa cum timpul vine, timpul trece, si epopeea Silviei si a volanului continua. Ieri seara nu a fost asa de rau cum ma asteptam, nu am ajuns la Politie, nu am calcat pietoni, nu am intrat in fundul altor masini si nici nu mi s-a spart timpanul de catre instructor.

In schimb, tot timpul (ma rog, in pauzele de la semafor) ma intrebam: de ce, doamne, de ce nu mi-am facut eu acest blog mai devreme, in 2005, cand am facut scoala de soferi? Tare bine imi prindea sa citesc acolo cum am invatat eu sa nu mai trag dreapta de volan, cum sa tin banda, cum NU trebuie sa apesi frana pana in podea daca nu vrei sa iti plezneasca airbagul in fata, care e stanga si care e dreapta, cum se tine corect piciorul pe acceleratie astfel incat sa nu ai spasme de durere 2 ore dupa aceea si tot asa.

Prima mea ora de condus prin Bucuresti a fost haos, haos, va spun. Nu stiu de ce isi complica altii viata si tin cu indarjire sa conduca in acest oras. Mie imi place sa conduc – dupa cum mi-am adus aminte ieri, insa aici, in haosul asta, in iadul asta al jocului intre ambreiaj, acceleratie si frana, numai o placere nu poti sa zici ca este condusul.

Acum astept cu nerabdare si tot cu frica ora de maine. Cred ca o sa imi fie un dram de frica ori de cate ori ma sui la volan; ceea ce, cumva, poate sa fie bine. Si visez la viitoarea mea masina, mica si cocheta asa cum ii sade bine unei masini de fete. NU un monstru precum Megane-ul pe care ma chinui acum.

In other (not related to autumn and sadness news), am tradat marea familie Android si am trecut de partea cealalta. Concluzii dupa doua zile: a tool is still a tool. But it’s nice if you can like your tool, too.

Cam asa. Maine, condus, poimaine, dentist, vineri, condus, weekend – zacut si curatenie. Nu va faceti griji. Nu traiesc numai in concret. Am in cap O GROAZA de chestii pe care nu mai pot sa le povestesc in scris; cel putin, nu acum.


3 Comments on “I lived; what next?”

 1. 1 Roxx said at 12:59 am on September 5th, 2012:

  ce nume ai la facebook?:)

 2. 2 Skandalouz said at 11:55 am on September 5th, 2012:

  ce te-a facut sa turn to the dark side?

 3. 3 sunkissed said at 12:16 pm on September 5th, 2012:

  O sa fac si pagina de blog pe Facebook. Profilul personal il tin asa cum e: personal :)

  Skandalouz, doua chestii: oferta primita si un fapt putin ciudat: imi doream un telefon mai performant, dar care sa nu fie asa de mare, pentru ca eu am mainile cam mici (si oricum nu suport telefoanele care arata ca o tableta). Nu am regasit nimic in oferta Android care sa-mi placa. M-am jucat cu un Samsung Galaxy SII, mi s-a parut prea mare. Apoi a venit oferta si ta-daa :)


Leave a Reply