4 chestii

Posted: September 12th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 2 Comments »

Atatea mi-am promis pe final de august. Si, uluitor, si atatea am facut. M-am dus la dentist – si o sa ma mai duc, m-am apucat de condus – si o sa mai conduc, mi-am schimbat telefonul – si sper ca nu o sa-l mai schimb si ieri m-am reapucat de pilates.

In plus, azi mi-am scos sarmana bicicleta de pe balcon, de unde isi plangea in fiecare seara soarta trista de bicicleta folosita pe post de cuier sau suport pentru prosoape si ma ruga parca sa o scot in lume, sa fie admirata, sa sara borduri, sa ocoleasca pietoni si catei, sa semene rumoare printre batranei curiosi si tot felul de lucruri amuzante care fac plimbatul cu bicicleta prin Bucuresti un lucru maret si unic. Am scos-o, am curatat-o, i s-au umflat rotile si am pornit in lume.

Stiu ca nu e mare branza sa faci 4 chestii asa de banale. Insa mie imi place atat de tare sa aman – orice, incat asta chiar e o victorie reala, semnificativa asupra apatiei de toamna. In fapt, marturisesc ca nici nu am simtit inca toamna si depresia sau altele, pentru ca  m-am mentinut ocupata.

Simt un vant rece si bun. Sunt gata sa experimentez chestii noi. Nici macar nu ezit. E timpul sa evoluam, zic.


2 Comments on “4 chestii”

  1. 1 Tomata cu scufita said at 10:45 pm on September 17th, 2012:

    si cu ocazia asta stiu care va fi unul dintre planurile pentru anul viitor: mersul la dentist :P zic ca va fi pt anul viitor pentru ca am fost deja la control, dar trebuie sa schimb una alta, care mai pot astepta :P

  2. 2 sunkissed said at 11:50 am on September 19th, 2012:

    F bine. Eu aveam o problema si din tampenie am amanat-o. Acuma am rezolvat-o si m-a costat cat doua luni de chirie :)))


Leave a Reply