Non stop chatter

Posted: September 27th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Saptamana asta am avut mintile praf.

Prea multi oameni care vor prea multe. Prea mult zgomot, prea multe cereri, unele directe, altele voalate. Prea multi ochi care se uita prin tine si nu vad decat moduri in care s-ar putea folosi de tine pe termen mai scurt sau mai lung. Prea multe cacaturi materiale care stau in calea a orice.

Saptamana asta am obosit. Si mai am de obosit si de ascultat si de dat din cap si de strans din dinti la oameni care trec, ingrijorati, pe langa mine. Ingrijorati ca nu zambesc si ca le stric lor zen-ul.

Mi-as dori sincer sa nu ii mai doara pe altii de cum ma prezint eu in lume. Murdara, metaforic vorbind. Fara chef de zambit aiurea, ca am o zi proasta pe bune, nu doar asa, sa le fac lor in ciuda. Cu urechile sangerande de la care mizerii au auzit. Pur si simplu fara chef, pentru ca se intampla si e natural si ar trebui sa ne lasam cu totii in pace sa avem zilele noastre proaste.

Nu stiu altii cum sunt, dar intotdeauna am preferat un zambet real unuia fals si pipernicit, dar strecurat in conversatie doar ca sa mi se para mie ca sunt mega cool. Si pana la urma, au si zilele proaste rolul lor in viata. Sa te bucuri mai mult de alea bune. Sa analizezi de ce o zi e proasta si cum poti sa faci sa nu mai ai acel element nociv in viata. Si tot asa. Mi-e lene sa elaborez acum.

Bad, bad week.Leave a Reply