Frumusetea unei seri cu ceai cald si dulciuri

Posted: October 14th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Sunt unele momente in toamna care imi plac al dracului de tare. Unul ar fi acel prim moment in care decizi ca ar fi ok sa inchei seara cu un ceai fierbinte. Si nu cu tampenii din alea la plic cu arome de fructe stricate si lasate in congelator just in case. Nu. Infuzie, cat sa se umple casa si sufletul. Tratez ceaiul cu acelasi respect cu care tratez cafeaua. Iar asta spune chiar multe.

Azi am marcat inca un moment nou in viata: am condus singura masina mea. Sigur ca nu e mare branza, nu am ajuns foarte departe, ba chiar am avut mereu in campul vizual blocul in care locuiesc. La fel, sigur ca am stat 30 de minute sa o parchez intr-un loc aproape gol.  Dar nici nu trebuia sa ajung pana la Constanta sau sa parchez dintr-o miscare. Sunt multumita ca mi-am luat inima in dinti mai mult decat mi-am luat-o cand am cumparat-o. Si eu ma gandeam ca aia o sa fie cea mai grea chestie. Da’ de unde: un drum la acte auto si unul la primarie si gata.

Asa ca azi ma rasfat cu un ceai foarte misto cu un nume mega pompos si cu aroma de bine. Ma simt… asa, adult. Banuiesc ca asa se intampla o data cu prima chestie pe care o detii pe numele tau. In sfarsit ma indrept acolo unde imi doream sa fiu, macar o clipa-doua. Si toamna e faina, si cinasticks-urile de la Dominos sunt dementiale si am pe cine sa astept sa se intoarca acasa cu bomboane pentru mine si tot asa. E asa de bine ca mi se face mie putina greata, insa cred ca e de la cinasticks.

Ah… si masina mi-e rosie :)


2 Comments on “Frumusetea unei seri cu ceai cald si dulciuri”

  1. 1 Ciupercutza said at 12:34 pm on October 15th, 2012:

    Ai masinuta ta? Vai ce te invidiez :)

    Sa o conduci cat mai mult si cat mai bine ;)

    PS Desi am permis din 1996, nu am condus niciodata :( Si mi-e frica sa iau iar lectii … nu stiu de ce. De aia te invidiez ;)

  2. 2 sunkissed said at 1:52 pm on October 15th, 2012:

    Multumesc! Stiu, e tare greu sa te urnesti. Dar nu trebuie decat sa iti faci curaj si sa gasesti un instructor si sa dai primul telefon. De altceva nu are de ce sa-ti fie frica atata vreme cat el are comanda dubla. O sa fie ok! Iti recomand sa incerci, mie imi pare rau ca am amanat atata timp.


Leave a Reply