Apatie

Posted: October 24th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Somnolenta si apatie. Dam in taste de parca ar fi ziua de maine, caci, nu-i asa, ziua de maine ar fi mult mai buna. Si frunzele cad, si e tot octombrie, si valeu ce ne facem cu viata noastra. Si alte plansete de genul.

Mai, nu stiu, dar de la un timp apreciez foarte tare lucrurile mici, obiectele fizice, bucuriile tangibile. Cum ar fi un borcan cu zacusca si unul cu gem de prune. Ceaiul de tei. Paturica de lana. Biscuitii cu ciocolata. Chiar si frunzele si pasarile astea care mai raman aici, in asteptarea iernii. Muzica mea. Seriale cretine. O husa de telefon cu urechi de iepure. Cheia de la masina.  Toate chestiile astea care ma tin departe de tot felul de scheleti, de tot felul de tristeti si ma ancoreaza aici, in lumea asta unde e bine si cald si dragoste.

Si e o ancora destul de grea, va zic. O ancora care aduce cu sine altele, din alte sfere.

Am un zambet pe buze enorm, insa il port la interior. Nu as vrea sa zgandaresc aaptia altora. Imi doresc ca totul sa inghete asa, in clipa asta, in perfectiunea asta. E miercuri, ora 5 si mi-e putin de somn, de bine, de frica. Potrivit.Leave a Reply